Fülhallgató, óra és GaN töltő - bemutatkoztak a CMF by Nothing első termékei

A Nothing alatt működő CMF a dizájnra és a megfizethetőségre fókuszál. Illetve egyelőre Indiára.

Három termékkel debütált a CMF by Nothing almárka. Carl Pei új cége, a Nothing alá tartozó CMF neve a Color, Material, Finish szavak kezdőbetűit rakja össze, céljuk pedig, hogy a dizájnt továbbra is középpontban tartva tervezzenek és dobjanak piacra megfizethető eszközöket, miközben a Nothing kínálja a felsőbb kategóriás termékeket. Az első három termék a CMF kínálatában egy fülhallgató, egy óra és egy 65 wattos GaN töltőfej, és bár ezek az első termékeik, máris Pro néven hivatkoznak a fülhallgatóra és az órára (CMF Buds Pro és CMF Watch Pro).

CMF Watch Pro a csuklón
CMF Watch Pro a csuklón [+]

A fülhallgató száras kialakítású, hallójáratban ülő TWS, melyben van aktív zajszűrés és IP54-es védettség. Az ANC állítólag 45 dB-ig képes kioltani a külvilág hangjait 5000 Hz-es tartományban. Az üzemidő 6,5 óra az aktív zajzárral, 11 óra nélküle. Fehér, fekete és narancssárga színekben lesz elérhető a fülhallgató, de egyelőre csak Indiában rendelhető, ott 3499 rúpiát kell érte fizetni, ez 16 ezer forint körüli összeg. A füles Bluetooth 5.3-as kapcsolatot használ, AAC és SBC kodeket támogat, a hordozó tok pedig 460 mAh-s akkuval rendelkezik, USB Type-C csatlakozón keresztül tölthető. A dinamikus meghajtó méretét nem tudni.

Három színben a CMF Buds ProHárom színben a CMF Buds ProHárom színben a CMF Buds Pro Három színben a CMF Buds Pro [+]

Méretes a CMF Watch Pro, 1,96 hüvelykes AMOLED kijelzőt kínál négyzetes formában. A panel 410 x 502 pixeles, a CMF szerint 600 nites fényességre is képes, 58 Hz-es frissítése van. Adott benne a GPS, mellyel rögzíthetők a futás, sétálás, bringázás és túrázás tevékenységek. Ezek mellett van még több sportmód és edzéstípus, melyet a szívritmus és az SpO2 szenzor segítségével követhet a felhasználó. Az óra képes ezen felül alvásmonitorozásra és stresszfigyelésre is, valamint hívások is fogadhatók rajta a beépített mikrofon és hangszóró segítségével, amíg telefonközelben van.

Az óratok fekete vagy ezüst színben választható, a szíjak fekete, szürke és narancs színben készülnek, ezek szilikonból vannak, míg az óratok alumínium. Ehhez is egyelőre csak indiai árak vannak, 4499 vagy 4999 rúpiát kell fizetni a távoli országban a termékért színtől függően, ez 20 - 22 ezer forintnak felel meg.

Az óra ára függ a tokozás és a szíj színétőlAz óra ára függ a tokozás és a szíj színétőlAz óra ára függ a tokozás és a szíj színétől Az óra ára függ a tokozás és a szíj színétől [+]

Végül a töltő: 65 wattos GaN fali adapter, melyen két USB-C és egy USB-A csatlakozó található, melyek egyidejűleg is képesek eszközt tölteni. Ha mindhárom csatlakozó használatban van, akkor egyenként 15 wattot ad le az eszköz. Ha csak a két USB-C van használatban, akkor az egyiken 45W, a másikon 20W megy át, ha pedig egy USB-C és az USB-A van használatban, akkor 45W és 18W az eloszlás.

A töltő jó cuccnak tűnik
A töltő jó cuccnak tűnik [+]

A töltőfej támogatja a PD 3.0, a QC 4.0+ / 3.0 / 2.0, SCP, FCP, PPS, AFC szabványokat, a Samsung 9V2A-t, a DCP-t és az Apple 2.4A-t is, valamint kompatibilis az Apple MFI kábelekkel. A töltőfej ára 2999 rúpia Indiában (13 300 forint), ahol narancssárga és fekete színben kerül piacra, viszont a világ többi részén a CMF csak a feketét tervezi majd árusítani.

Előzmények

Hirdetés