Full HD-s középkategóriás érkezhet a Sonytól

A Meizu pár hónapja húzta elő ütőkártyáját, az 5,5 hüvelykes, Full HD-s m1 note-ot 2 gigabájt RAM-mal, az igen erős Mediatek MT6752-es rendszerchippel és a Mali-T760-as IGP-vel, és mindezt hazájában, a Kínai Népköztársaságban ötvenezer forintnak megfelelő jüanért dobta piacra. Azóta több hasonló felszereltségű készülék is felbukkant, és mivel a MediaTek nyolcmagosa rendre jól teljesít (komolyabb szintetikus teszteredményeket produkálva, mint a rivális Snapdragon 615), a nagyobb gyártók is bekapcsolódnak az említett 64 bites, Cortex-A53-as chipset használatába.

Sony Xperia T3
Az Xperia T3 a 2014-es év egyik felső-középkategóriás ajánlata volna a Sonynak

A Sony is egy ilyen kombinációval rukkolhat elő, a Lavender becenévre hallgató készülék az @upleaks szerint legalábbis az MT6752-es SoC-t kaphatja meg Full HD megjelenítővel. Mivel a fenti készülékek rendre 2 gigabájt RAM-mal jöttek ki, így alighanem a szóban forgó, E5503 kódjelű Xperia is ennyi rendszermemóriával érkezhet. A mikor az egyelőre még kérdéses.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

  • Sony Xperia Z3 - finomhangolás

    A generációváltás elmaradt, viszont apróbb de annál fontosabb korrekciók jelzik a Sony őszi csúcsragadozójának érkezését.

  • Sony Xperia T3 - acélos óriás

    Nagyképernyős, vékony mobiltelefonnal állt elő a Sony, amely a középkategóriában megjelenésével, kamerájával és kecses, rozsdamentes acél fémkeretével hívja fel magára a figyelmet.

Hirdetés