Galaxy blog: Galaxy S5 új színekben

A Galaxy S5 a barcelonai Mobile World Congress-en került bemutatásra, az új zászlóshajó első körben négy színben került piacra. Azonban mint azt az elmúlt években tapasztalhattuk, a Samsung csúcsmodellekből a piaci premier után több eltérő kivitel is elérhetővé válik az idő múlásával. Nincs ez másképp a Galaxy S5 esetében sem, az alig pár napos Swarowski-kivitel után most két új színről számolhatunk be.

A fekete, kék, arany és fehér alkotta négyesfogat mellé most tehát két új szín érkezik, a pink (Soft Metallic Rose) és a halvány rózsaszínre emlékeztető (Warm Shiny Gold) kivitellel tehát hatra duzzadt az elérhető variánsok száma. A két új színvilág első körben Japánban lesz elérhető, az esetleges magyarországi értékesítésről nincs információnk.

Ez a blogbejegyzés a Samsung Electronics Magyar Zrt. támogatásával készült.

Azóta történt

  • Galaxy F az FCC oldalán?

    A Galaxy S5-tel tökéletesen azonos befoglaló méretű készülék bukkant fel az amerikai hírközlési felügyelet odlalán.

  • Fotókon a Galaxy S5 mini

    A részletes adatlap megszellőztetése mellett a Galaxy S5 társaságában is lencsevégre kapták a Samsung következő minijét.

  • Bemutatkozott a Galaxy S5 LTE-A

    Dél-Koreában mutatkozott be a Galaxy S5 Snapdragon 805 processzorral, QHD kijelzővel és 225 megabites LTE-A modemmel szerelt változata.

  • Bemutatkozott a Galaxy S5 Sport

    Az amerikai Sprint kínálatában debütál a Galaxy S5 és az S5 Active közé pozicionált Galaxy S5 Sport.

Előzmények