Galaxy blog: Mi fán terem a Gear Circle?

A Samsung idén is komoly erőkkel készült a berlini IFA kiállításra, a Note széria legújabb tagjai mellett a Gear S és a Gear VR is itt került bemutatásra, valamint a mai poszt főszereplője is itt látta meg a napvilágot. A Gear Circle személyében egy vezeték nélküli fülhallgatót tisztelhetünk, mely mellé a napokban érkezett meg az első reklámfilm.

A speciális kialakítású fülhallgatóról első ránézésre megállapítható, hogy honnan jött a Circle (azaz kör) név, a mágnesekkel ellátott végződéseket összekapcsolva egy kört lehet formázni a kiegészítővel. Beépített SoundAlive hangszínszabályzó, cseppálló P2I borítás és érintésérzékeny vezérlés jellemzik a fülest, mely Bluetooth-kapcsolaton kommunikál a készülékekkel. A beépített akkumulátor egy töltéssel 9 órányi zenelejátszást és 11 órányi beszélgetést bír. A tartozék kompatibilis a Gear Manager mobilalkalmazással is, melyben többek között az értesítéseket is szabályozhatjuk.

Érdekes tartozék tehát a Gear Circle, mely a korrekt üzemidő és a cseppálló kialakítás miatt remek kiegészítő lehet sport mellé. Az eszköz fekete, ezüst és kék színekben kapható.

Ez a blogbejegyzés a Samsung Electronics Magyar Zrt. támogatásával készült.

Előzmények