Galaxy blog: Reklámfilmen az S4 Zoom

A Samsung a múlt hónapban rántotta le a leplet a Galaxy S4 fotózásra kihegyezett variánsáról, a Galaxy S4 Zoomról. A készülék hátlapján egy 16 megapixeles, autofókuszos kamera található, 1/2.33' hüvelykes szenzormérettel, tízszeres optikai nagyítással, Xenon vakuval és optikai képstabilizátorral felvértezve. A képalkotási képességek tehát papíron igen jók, így már mi is kiváncsian várjuk, mire képes a készülék használat közben.

Természetesen telefonként is funkcionál az eszköz, a hardveres specifikációk azonban jóval az S4 képességei alatt mozognak. A kijelző 4,3 hüvelykes képátlóval és 540 x 960 képpontos felbontással rendelkezik, a felhasznált technológia Super AMOLED. A számítási műveletekről egy kétmagos, magonként 1,5 GHz órajelű Cortex-A9 processzor és egy MALI-400 grafikus gyorsító gondoskodik, a RAM mérete 1,5 GB. A készüléken Android 4.2.2 fut, a felhasználói felületet a saját megoldására, azaz a TouchWizre cserélte a gyártó.

A készülék hamarosan piaci forgalomba is kerül, ennek megfelelően az első reklámfilm már meg is érkezett, alább látható.

Azóta történt

Előzmények