Galaxy S5 Zoom az FCC oldalán

A Samsung piaci stratégiájának legfontosabb alappillére a Galaxy S széria piaci sikerének bebiztosítása, éppen ezért minden lehetőséget megragad a hírverésre: legyen az akár szolgáltatásokkal foglalkozó pozitív vagy akár gyártási nehézségekkel kapcsolatos negatívabb hangvételű beszámoló, hiszen a rajongókat mindkettő a lehető legkorábbi beszerzése sarkallja. A dél-koreai vállalat persze azt is tudja, hogy az „alapmodell” nem mindenki számára megfelelő, hiszen vannak olyanok akik sosem tudnának kiadni ennyit egy készülékért. Viszont a márkanév varázsával ezt a réteget is könnyű elcsábítani, hiszen jól láthatóan elegendő egy hasonló burkolatba csomagolt középkategóriás modellre rásütni a Galaxy S „mini”, „neo”, „ace” vagy ki tudja milyen feliratot, és máris viszik, mint a cukrot.

A számos „csomagolástechnikai” termék mellett persze készülnek funkcionálisan is más igényeket kielégítő megoldások, melyek közül az aktív életstílushoz szánt „active” és az optikai nagyításra alkalmas lencserendszert is tartalmazó „zoom” kiadások a legjobb példák. A Galaxy S5 Zoom létezéséről már többször is hallani lehetett, melyet az amerikai hírközlési felügyelet az SM-C115 sorszámú modell jóváhagyásával hivatalosan is megerősített. A készülék végleges specifikációja továbbra sem ismert, de korábbi beszámolók szerint xenon villanóval és tízszeres optikai zoommal ellátott 20,2 megapixeles kamerával érkezik, mely mellé a Galaxy S5-nél jóval szerényebb, 4,8 hüvelykes, 720 × 1280 képpontos AMOLED kijelzőt, Exynos 5 Hexa processzort és 2 GB RAM-ot kapott.

Azóta történt

  • Érkezik a Galaxy S5 Zoom?

    Az április 29-én megrendezésre kerülő „Kapture” rendezvény során mutathatja be fotózásra kihegyezett csúcsmodelljét a Samsung.

  • Angliában duplázott a Galaxy S5

    Elődjénél kétszer nagyobb példányszámban fogy az Egyesült Királyságban a Samsung csúcsmobilja és a vásárlók között sok a korábbi iPhone felhasználó.

  • Készül a Galaxy S5 prémium kiadása

    QHD kijelzővel és 8K videók lejátszására is alkalmas multimédiás társprocesszorral is rendelkezik a Samsung „Project KQ” néven fejlesztett készüléke.

  • Újabb képeken a Galaxy K

    Jobb minőségű fotókon is látható a Samsung tízszeres optikai zoommal felvértezett kameramobilja.

Előzmények

Hirdetés