S8+ néven érkezhet a nagyobbik Galaxy csúcskészülék

Tavaly a Galaxy S7 és az S7 edge nevekkel különböztette meg a kisebbik, lapos képernyős és a nagyobbik, két szélén ívelt kijelzős csúcskészülékét a Samsung. Mivel azonban mindkét Galaxy S8 edge panelt kap a kémforrások egybecsengő információi szerint, az S8 és az S8 Plus nevek lehetnek a befutók. Egészen pontosan az S8 és az S8+, Evan Blass lenti Tweetje szerint. Mindezzel a Samsung a Galaxy S6 edge+ névadási hagyományát elevenítené fel, ott is a + jel különböztette meg a phabletes masinát a sima S6 edge-től. Blass úgy hallotta, hogy március 29-én, azaz egy hónappal az MWC után mutatkozik be a mobilpáros, és még egy hónapot várni kell utána az április 21-ei megjelenésre.

Ennek részben a 10 nanométeres node-on gyártott Snapdragon 835 készletek felhalmozása és a mobilok összeszerelése, részben pedig a minőségbiztosítás lehet az oka. Mindez azzal is járhat a The Investor információi szerint, hogy a Samsung nem próbál meg hatalmas akkumulátort belezsúfolni a két készülékházba: az 5,7/5,8 hüvelykes S8 3000, a 6,2 hüvelykes pedig 3500 milliamperórás telepet kaphat. A koreai lap egyébként megtudta, hogy a Note7-et érintő nyomozás lezárulta és a szükséges intézkedések meghozatala után ismét a Samsung SDI és a kínai ATL felel majd az akkumulátorok legyártásáért.

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Galaxy Note7 - nézz mélyen szemembe!

    Az S szériához közeledő Note7 kijelöli a csúcs Galaxyk csapásirányát: ívelt kijelző, retinaszkenner, 64 GB tárhely, Android 7 stílusú TouchWiz – ja, és víz alatt működő S Pen, hogy az egyéniségből is maradjon.

  • Samsung Galaxy S7 - páratlan galaxiS

    A Samsung legújabb zászlóshajója ránézésre nem tűnik a haditengerészet forradalmának, a tavalyi flottaparancsnok mégis veteránnak érződik, amint a fedélzetre lépünk, pláne, ha a gépházba is lenézünk.

  • Samsung Galaxy S7 edge - a tökéletesség határán

    A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.

  • Samsung Galaxy S6 edge+: plusz méret, plusz tudás, plusz pénz

    A nagyítókúrán járt Galaxy S6 edge+ phablet méretben is mutatós és villámgyors készülék, a +1 gigabájt RAM és a kézi kamerafunkciók pedig hasznos, ám drága extrák.

Hirdetés