Google-lel kaphat új kiadást a P30 Pro

Az viszont egyelőre nem világos, hogy a P30 Pro New Edition miben különbözik majd a tavalyi csúcsmodelltől.

A mai napig remek választás a négy hátlapi kamerás Huawei P30 Pro, sőt: a folytatásával szemben még a Google szoftverek is elfutnak rajta a szokásos HMS ökoszisztéma mellett. Éppen ezért dönthetett úgy a gyártó, hogy a P30 Lite új kiadása mellett hamarosan bemutatja a P30 Pro New Editiont is. Erre konkrétan a német, hivatalos termékoldal célozgat május közepén induló promócióval, ám az nem derül ki, hogy az új változat miben különbözik majd.

A két út P30 Pro színváltozat már Android 10-et futtat
Két új P30 Pro színváltozatot már tavaly bemutatott a Huawei, ám nem derül ki, hogy ezeket takarja-e a P30 Pro New Edition elnevezés [+]

Múlt ősszel egyébként felbukkant pár új színváltozat kettéosztott hátlapi résszel és Android 9 / EMUI 9 kombináció helyett mindkettőből 10-es változattal, úgyhogy az is lehet, hogy végül ezek most kerülnek forgalomba, esetleg a RAM és a tároló mennyisége változik. Nem az idei az első alkalom egyébként, hogy a Huawei befutott termékeiből újabb változatok születnek, most pedig, amikor a friss modellek elképesztően drágán kaphatók Google nélkül, egy régebbi felélesztése GMS-sel és kellemesebb árcédulával előnyös stratégia lehet.

Azóta történt

  • Újra kiadták a P30 Prót

    A New Edition leginkább új színvariációt jelent, viszont a készülék a dobozból kicsomagolva Android 10-et futtat, Google-szolgáltatásokkal.

Előzmények

  • Huawei P30 Lite - éles a kontraszt

    Középkategóriás szintre is érkezett egy P30, és bár az árcímke erős, a stílusos külső és jól ismert, biztos alapok meghozhatják a sikert.

Hirdetés