Gyenge minőségű videón a Google Pixel 7a

A videó megerősíti a 90 Hz-es kijelzőt, és azt is, hogy nem kell sok külső változásra számítani.

A Slash Leaks oldalán jelent meg egy Vietnamban rögzített videó és a lentebb látható pár fotó, melyeken a Google Pixel 7a látható. A készüléket várhatóan májusban fogja bemutatni az éves I/O konferencián a Google, de az előző évek sorozatos szivárgásai alapján nem meglepő, hogy már most látni gyengébb minőségű felvételeket prototípusról, illetve renderképeket is a telefonról.

Részletek a fentebb linkelt videóból.Részletek a fentebb linkelt videóból.Részletek a fentebb linkelt videóból.Részletek a fentebb linkelt videóból. Részletek a fentebb linkelt videóból. (forrás: /Leaks) [+]

A legfontosabb információ, amit a videóból ki lehet deríteni, hogy 90 Hz-es frissítésre vált az A-széria OLED kijelzője, míg az aktuális 6a még csak 60 Hz-re képes. A pletykák szerint a telefonba FHD+ felbontású panel kerül, mérete és felépítése pedig semmit nem változik az elődéhez képest. A hátlapon két kamera, egy széles és egy ultraszéles várható, de a műanyag hátlap alá bekerülhet a Qi vezetékmentes töltést lehetővé tevő tekercs, ami újdonság lesz az A-szériában.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés