Hajlítható telefonnal készül a Realme

Flipes vagy tablet/telefon hibrid legyen? – kérdezi a gyártó nemzetközi vezére.

A foldable műfaj tartóssága kapcsán maradtak még kérdőjelek, ám dizájnban és a gyűrődésminta ügyes eltüntetésével eljutott a hajlítható képernyős kategória oda, hogy több egy-egy flipes vagy tablet/telefon hibrid prototípus kinézetű koncepciónál – a műfaj divatdiktátorrá vált. Ebből a BBK Electronics sem akar kimaradni: a Vivo az X Fold vonalat képviseli, az Oppónak pedig a tökéletes méretű Find N2 hibrid (fent), illetve az roppant megnyerő Find N2 Flip kagylótelefon szerepel ínycsiklandozó kínálatában.

A OnePlus és a Realme foldable még várat magára, Madhav Sheth, az utóbbi alelnöke és nemzetközi csapatának a vezére ugyanakkor elárulta – pontosabban kérdésbe csomagolta –, hogy a márka is érdekelt a dologban. Mivel pedig a kérdésben mindjárt két modellnév is szerepel, miszerint a rajongók inkább egy Realme Flipre, vagy Realme Foldra vágynának, erős a gyanúnk, hogy sikerült a választ belecsempészni, és mindkettő érkezik, így lehet majd választani.

Azóta történt

  • 2023 a hajlítható modellek éve lesz

    Az IDC elemzése alapján 50%-kal több flexibilis kijelzővel szerelt készülék kerül leszállításra, a teljes szegmens viszont legalább 1%-os visszaesésessel számolhat.

Előzmények

Hirdetés