Hajtós lesz az augusztus

Főleg augusztus 10-e. A Samsung kiszivárgott előzetese alapján az Unpacked esemény valóban bő két hét múlva kerül megrendezésre.

Eddig is sejthető volt, hogy a Samsung új, hajlítható csúcsmodelljei augusztus elején, potenciálisan 10-én kerülnek bemutatásra, de az Evan Blass által közzétett meghívón már konkrétan ez a dátum szerepel. A háttérben a Z Flip4 sziluettje vehető ki, ami frissebb dizájnnal és nagyobb akkumulátormérettel, ergo jobb üzemidővel igyekszik megdobni majd a Samsung szándékai szerint jóval magasabb eladásokat.


[+]

A Samsung Galaxy Z Fold4 mellett az új Galaxy Watch5 modellek is várhatók. Az új okosórák esetében le kell mondanunk a fizikai funkciógyűrűről, cserébe lesz egy Pro verzió, bár a próság mibenléte egyelőre nem ismert. Az órák a Google Wear OS legfrissebb, 3.5-ös verziójára épülnek majd és a Samsung saját felülete is a legfrissebb, One UI Watch 4.5-ös verzióval lesz elérhető az újdonságok esetében. Evan Blass bejegyzéséből azóta amúgy szerzői jogokra hivatkozva eltávolították a képet, úgyhogy erős a gyanúnk, hogy a korábbi értesülésekkel egyébként is megegyező információ hiteles.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés