Hamarosan bemutatkozik a Galaxy J5 és J7

Hirdetés

A Samsung a közeljövőben két új készülékkel rukkol elő, mindkettő a Galaxy J-sorozatot erősíti majd, melynek eddigi egyetlen tagja a Galaxy J1. A TENAA jóváhagyását elnyerő két újdonság közül a152,4 x 79,2 x 7,9 milliméteres J7 a nagyobbik a maga 5,5 hüvelykes, 720p felbontású TFT kijelzőjével. A J5-be, ami egyébként 142 x 73 x 85 milliméteres dimenziókkal rendelkezik, egy 5 hüvelykes, szintén 720p-s megjelenítőt szerelt a vállalat.


[+]

Más téren már nincs különbség a két jövevény között, szofteresen az Android 5.0.2 operációs rendszerre kell számítani, adott a 4G/LTE támogatás, valamint a 8 megapixeles hátlapi, és az 5 megapixeles előlapi kamera. Mindkét készülékben egy nyolcmagos processzor dolgozik (a J5-ben 1,2, a J7-ben 1,4 GHz-en), rendszermemóriából 1,5 GB, flash tárolóból pedig 16 GB jutott, és a microSD foglalat sem maradt ki. Az SM-J7008 és SM-J5008 modellszámokon emlegetett készülék először Kínában kerülnek majd forgalomba, utána valószínűleg más régiókban is elérhetővé válnak.

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Galaxy J1 - nem ide való(si) gyerek

    A vállalat fejlődő piacokra szánt modellje a 4,3 hüvelykes WVGA kijelzőnek, az 512 MB RAM-nak és az árnak köszönhetően itthon biztosan nem arat majd osztatlan sikert.

  • Samsung Galaxy S6 edge - felívelés, gól

    Az S6 edge szemrevaló külseje senkit ne tévesszen meg: az ívelt kijelző alatt őserő dolgozik. A Samsung ezúttal tényleg mindent beleadott, de vajon az akkumulátor tudja-e tartani a lépést?

  • Samsung Galaxy A7 - drága mulatság

    A fémházas A-sorozat legnagyobb és legvékonyabb tagja kapta a magas árcédulához tartozó legerősebb hardvert, ettől még bizony a csúcskategóriával versenyez.

  • Samsung Galaxy Alpha - valóban egy karakter

    Az Alpha kecses fémkeretes házzal, komoly hardverrel, Cat.6-os LTE modemmel, Super AMOLED kijelzővel és ujjlenyomat-olvasóval kíván az ősz egyik nagy slágere lenni.

Hirdetés