Hamarosan elérhető lesz az Ulefone T2

A gyártó időpontot és árat egyelőre nem közölt a felső középkategóriás készülékkel kapcsolatban, de a termékoldal már minden más információt tartalmaz.

Az Ulefone új felső középkategóriás készüléket tervez piacra dobni, ami a teljes hálózati kompatibilitásnak köszönhetően itthon is használható lesz az összes hazai LTE frekvencián. A kékes, illetve burgundi árnyalatban pompázó Ulefone T2 kifejezetten gazdag felszereltséget kap, amihez remélhetőleg ezúttal sikerül megfelelően adaptálni az Android 9 alapú szoftvert is. A készülék elég nagy, 167,6 milliméteres magassághoz 80,3 milliméteres szélesség tartozik, de nem különösebben vastag (8,65 mm).


[+]

A majdnem 200 grammba legalább belefért egy 4200 mAh-s, gyortöltésre (két óra a teljes feltöltés), Qi töltésre és vezetékes töltésmegosztásra képes akkumulátor. A kábel Type-C-ben végződik, a port OTG képes, van NFC, iránytű, ac WiFi, a Bluetooth viszont csak 4.2, a jack csatlakozó létét vagy nem létét pedig sem a képek, sem a hivatalos specifikáció alapján nem tudjuk megállapítani.

A 6,7 hüvelykes, 19:9 képarányú, 1080 x 2280 pixel felbontású Sharp panelbe egy komplett szenzorsziget lóg bele a 2D arcazonosításra is alkalmas, 8 megapixeles előlapi kamerával. Az ujjlenyomat-olvasó hátul, a 16 (f/1,8) + 8 megapixeles kamerarendszer alatt található. A készülékben a 12 nanométeres, nyolcmagos MediaTek Helio P70 dolgozik 6 GB rendszermemóriával és 128 GB bővíthető belső tárhellyel. A termékoldal erre érhető el, de ár és megjelenés egyelőre nincs.

Hirdetés