Hirdetés

Hamarosan megjelenik a Tesco Mobile Magyarországon

A Tesco-Global Áruházak és a Vodafone Magyarország megállapodást kötött a Tesco Mobile magyarországi piacra lépéséről. A Tesco Mobile a Tesco és a Vodafone közös – 50-50%-ban tulajdonolt - vállalkozása független mobilszolgáltatóként fog működni a magyar piacon, a készülékeket és a szolgáltatást saját neve alatt árulja, miközben a Vodafone hálózatát használja. A Tesco hasonló konstrukcióval már jelen van a mobilpiacon az Egyesült Királyságban, Írországban és Szlovákiában.

A felhasználók számára előnyös lehet, hogy a Tesco Mobile szolgáltatáshoz az egész országban megtalálható Tesco áruházakon keresztül hozzáférhetnek. A sajtóközlemény nem felejti el megemlíteni, hogy az új szolgáltató ügyfelei élvezhetik majd a 2012 nyarára kiépülő, 99 százalékos Vodafone lefedettséget és a villámgyors mobilinternetet.

"Ez egy igen izgalmas vállalkozás a Tesco számára" – mondta Gerry Gray, az áruházlánc magyarországi ügyvezető igazgatója. "Folyamatosan keressük az új lehetőségeket, amelyek révén további értékeket teremthetünk és újításokat kínálhatunk a magyar vásárlók számára, s hiszünk benne, hogy a Tesco Mobile mindkettőt biztosítja. A Vodafone olyan partner számunkra, amelynek a szakértelme és lehetőségei hasonlóan sikeressé tehetik a Tesco Mobile-t Magyarországon, mint az Egyesült Királyságban, az Ír Köztársaságban és Szlovákiában."

Dr. Beck György, a Vodafone Magyarország elnök-vezérigazgatója hozzátette: "Nagyon örülünk, hogy a Tescóval dolgozhatunk együtt, és hogy a Vodafone révén válik lehetővé a Tesco Mobile megjelenése a magyar mobilpiacon. Meggyőződésem, hogy a Tesco kiterjedt ügyfélköre, széles körben ismert márkaneve és értékesítési szakértelme, valamint a Vodafone modern technológiája, kiváló hálózata és díjazott ügyfélszolgálata révén a Tesco Mobile igen sikeres új mobilszolgáltatóvá fog válni. Hiszünk a vállalat sikerében, így – többek közt - nem csak a hálózatunkat tesszük elérhetővé a Tesco Mobile ügyfelek számára, de a Vodafone Magyarország tulajdonos is lesz az új vállalatban. Ez a közös vállalkozás jelentős mértékben fogja növelni a magyarországi ügyfelek számára rendelkezésre álló lehetőségeket."

A virtuális mobilszolgáltatók mibenlétét taglaló cikkünk ide kattintva olvasható el.

Előzmények

Hirdetés