Hamarosan piacon a Samsung D720

A Samsung ebben a hónapban megkezdi a D720 forgalmazását Németországban. A cég bejelentése szerint ezek után nem kell arra sem sokat várni, hogy a többi EU országban is elérhető legyen a Symbain operációs rendszerrel felszerelt dél-koreai modell.

A háromsávos készülékhez nagy reményeket fűz a gyártó. A Samsung - hasonlóan a Motorolához - nem csak egy mobil operációs rendszert használ fel különböző felsőbb kategóriás telefonjainak tervezésénél, a most megjelenő Symbian mellett létezik Windows és Palm alapú Samsung okostelefon is.


Forrás: www.slashphone.com

 

Az újdonság a jól ismert 176x208 pixeles, 262 ezer színű kijelzőt kapja, hiszen a Series60 platform ezen a felbontáson hajlandó működni. (A Nokia N90 az első Series60 modell, ami ettől eltérő pixelszámmal került forgalomba.) A beépített 20 megabájtos memória microMMC kártyável növelhető, így nem kell félnünk attól, hogy az 1,3 megapixeles fényképezőgéppel készített felvételek túl gyorsan megtelítik rendelkezésre álló helyet.

Adatkommunikációs szempontból az infra és Bluetooth kapcsolat támogatása mellett USB kábellel is a számítógéphez köthetjük a telefont, amely a hírek szerint 4+2 időréses GPRS kapcsolatra is képes. A 110 grammos eszközt 900 mAh-es akkumulátor látja el energiával, ám a gyártó egyelőre nem közölte a várható készenléti és beszélgetési időket.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés