Hármas kamerarendszerrel villog az Oppo Find N3 Flip

A képalkotó berendezést leszámítva sok változást nem hozott az Oppo új kagylója, nem mintha a Hasselblad kooperáció és a 2x optikai zoom csekélység lenne.

A formatervet és a külső kijelzőt illetően az Opponak nem kimondottan kellett strapálnia magát, az első flipes készülékük is használható méretű másodlagos megjelenítővel érkezett, a kategóriaátlagnál nagyobb akkumulátorral és rendesen záródó zsanérral, úgyhogy idén inkább a kameraképességekre és a szoftveres extrákra helyezték a hangsúlyt, mellesleg nagyon helyesen. Ennek kibővített funkcionalitású külső panel, Hassleblad együttműködés és három kamera lett az eredménye, ráadásul nem is a kamuszenzor-fajtából.


[+]

A háromállású némítókapcsolóval felturbózott Find N3 Flip megtartotta a 3,26 hüvelykes, 720 x 382 pixeles külső AMOLED panelt és a 6,8 hüvelykes, 1-120 Hz képfrissítésű, 1080 x 2520 pixel felbontású belső UTG kijelzőt, a 4300 mAh-s összkapacitást, a 44 wattos gyorstöltést és a 32 megapixeles szelfikamerát, a lapkakészletet viszont Dimensity 9200-ra cserélték LPDDR5x RAM és UFS 4.0-s szabványú belső tárhely mellett. Előbbiből fixen 12 GB áll rendelkezésre, utóbbi 256 vagy 512 GB lehet.

[+]

A legnagyobb változás értelemszerűen a külső kamerarendszer, ami már három szenzort foglal magába. A főkamera továbbra is 50 megapixeles natív felbontással dolgozik optikai képstabilizálás mellett, a 8 megapixeles ultraszéleset egy 48 megapixeles, autofókuszos, 112 fokos ultraszéles látószögű egység váltotta (amivel egyébként makrózni is lehet), a harmadik tag pedig egy 32 megapixeles, kétszeres optikai zoomot biztosító portrékamera. A flipes modellek között ezzel jelenleg az Oppo kínálja a legtöbbet a képalkotó hardver tekintetében.

Adatkapcsolati téren a WiFi 7 jelent újdonságot, a Bluetooth marad 5.3-as SBC, AAC, aptX, aptX HD, LDAC és LHDC kodektámogatással, az NFC pedig digitális kulcsként is funkcionálhat a kompatibilis járművekkel, amihez új külső-kijelzős alkalmazás is keletkezett. Az Oppo Find N3 Flip egyelőre Kínában rendelhető elő fekete, arany és rózsaszínben 330 és 368 ezer forintnak megfelelő jüanért.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés