Három érdekességet közölt Pete Lau a OnePlus 8-akról

A hardveres csomag és a sebesség már-már szokásos módon kiemelkedő lehet az újdonságok kapcsán.

Lassan minden kiderül az április közepére várható OnePlus 8-csúcsmodellekről: hétfőre is jutott egy vaskosabb hírcsomag a mobilokról, most pedig a gyártó hivatalos fórumán a gyártó első embere, Pete Lau osztott meg három fontos tényt a OnePlus 8-akról: Snapdragon 865 rendszerchip, UFS 3.0 tároló és LPDDR5 RAM, ez a triumvirátus már biztos az újdonságok kapcsán.

Roland Quandt szerzett képeket a színvariációkrólRoland Quandt szerzett képeket a színvariációkrólRoland Quandt szerzett képeket a színvariációkról Roland Quandt szerzett képeket a színvariációkról [+]

A tárolós oldal a gyakorlatban, olvasás és írás terén a gyártó szerint akár 1700 MB/s sebességet jelenthet (nyilván ez a szekvenciálisra vonatkozik), a fejlett RAM pedig akár 6400 Mbps sebességet hozhat, ami az LPDDR4X által elérhető 4266 Mbps-hez képest (OnePlus 7T Pro), mindezt kedvezőbb fogyasztás mellett.


[+]

Ami még biztos, hogy a OnePlus 8-akból lesz 5G-képes változat, és nem marad el az OLED-kijelzőkről az akár 120 Hz-s képfrissítés. Érdekes módon a kínai bemutatót (április 16) megelőzve, már április 14-én várható a globális premier.

Előzmények

Hirdetés