Három Honor Magic 6 jöhet, Porsche Design is

Állítólag a Honor veszi át a Porsche Design együttműködést a Huaweitől, jövő év elején az új Magic csúcsmobilokban debütálhat.

Idén szeptemberben erősítette meg a Huawei, hogy véget ért az 1972-ben alapított német Porsche Design stúdióval és márkával való együttműködése. A luxustermékekkel foglalkozó Porsche Design alapítója az eredeti 911-es egyik tervezője, Ferdinand Alexander Porsche, de ennyit a cégről, foglalkozzunk inkább a telefonokkal. A Huawei csúcsmodelljei, a Mate-szériához tartozó telefonok kapták mindig a Porsche Design változatot, ezek különleges megjelenésük mellett az aktuális csúcs-csúcstelefonként is funkcionáltak rengeteg memóriával, és egyedi extrákkal is. Teszt készült a Porsche Design Mate 9-ről és Mate RS-ről is, idén szeptembertől viszont már a luxusmárka arculata nélkül, Ultimate Design néven készíti a Huawei ezeket a mobilokat.

A Huawei Mate 50 RS Porsche Design, az utolsó Porsche telefon a Huaweitől
A Huawei Mate 50 RS Porsche Design, az utolsó Porsche telefon a Huaweitől [+]

A piac ugyanakkor nem marad sokáig Porsche Design csúcsmodell nélkül, a Digital Chat Station információi szerint az ex-Huawei márka, az immáron önálló Honor veszi át az együttműködést. Várni sem kell sokat, 2024 januárjára tippeli a forrás a kínai bemutatót, melyen a Honor Magic 6, Magic 6 Pro és Magic 6 Ultimate felső kategóriás készülékek lehetnek a téma, mellettük pedig prémium ajánlatként egy Porsche Design Magic 6-os telefon érkezését is várhatjuk. Azt nem tudni, hogy a Porsche és az Ultimate változat miben tér majd el, idén a Magic 5 Ultimate volt az abszolút csúcsmodellje a Honornak, de a prémium anyaghasználat és hardver kapcsán a középmodellnek számító Magic 5 Pro sem kellett szégyenkezzen.

Így nézhet ki a Honor Magic 6 Pro szürke színben
Így nézhet ki a Honor Magic 6 Pro szürke színben [+]

Az információk forrása szerint marad a Honor a széleinél ívelt AMOLED kijelzőknél a teljes Magic 6-os sorozat esetén, az előlapon pedig a 3D-s arcazonosításra képes rendszernél, melyet kapszula formájú kivágásba helyeznek majd el, de az eddigi képek tanúsága alapján középen. Az is szinte borítékolható, hogy a telefonokat a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3-as szett hajtja majd, és vannak olyan pletykák is, melyek egy új 50 megapixeles, 1 hüvelykes méretű OmniVision szenzort (OV50k) jósolnak a Magic 6 főkamerájába.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés