Három HTC készülékre biztosan jön az Android Nougat

Minden Android főverziónak megvan a maga édességes neve, és pár órája már azt is tudjuk, hogy az Android N a Nougat évről lesz ismert a következő, hosszú hónapokban. Ez a rendszerverzió persze csak ősszel startol el (állítólag új HTC Nexus eszközök kíséretében), a tajvaniak mindenesetre máris jelezték: több forgalomban lévő okostelefonjuk biztosan megkapja a nugátos frissítést.

A HTC 10 frissítése nem is kérdéses, hiszen a Snapdragon 820-as csúcskészülék a tajvaniak legfontosabb idei ajánlata. A One A9 sem ünnepelte még meg egyéves évfordulóját, a dizájnváltáson átesett mobil szintén megkapja az Android Nougatot. A tavalyi zászlóshajó sem maradhat ki: a One M9 úgyszintén részesül a következő Android főverzióból. A HTC egyelőre csak ennyit közölt, így a frissítések megjelenése és a többi gyártói készülék update-je továbbra sem konkretizált, mindenesetre jó tudni, hogy a tajvani vállalat nemcsak üdvözli, hanem használni is kívánja a Google legújabb, korábban csak Android N néven ismert rendszerét.

Azóta történt

Előzmények

  • HTC 10 - tízpróba

    A tajvani gyártó leváltotta a One-szériát, és áprilisban bemutatta legújabb csúcsmodelljét, ami továbbfejlesztett UltraPixel kamerát, BoomSound hangszórópárt és felső kategóriás hardvert kapott.

  • HTC One A9 - arany(áras) középút

    Újabb készülék visszhangját határozzák meg bizonyos formai hasonlóságok, pedig bőven vannak az A9-nek érdemei. Az árazást viszont nagyon, de nagyon elmérték.

  • HTC One M9 - meleg fogadtatás

    Megérkezett a fémházas One termékcsalád harmadik tagja 20 megapixeles kamerával és következő generációs, ám nem éppen problémamentes rendszerchippel.

Hirdetés