Hirdetés

Három név, egy tábla

Már megint kavar az Oppo, másodszorra mutatják be más névvel a OnePlus Pad Go konstrukciót.

Oda-vissza nevezgeti termékeiket a BBK Electronics alá tartozó márkák, ami persze azt a látványt keltheti, hogy van egy dinamikusan növekvő táblagépes portfoliójuk, de azért némileg árnyalja a képet, hogy egy terméket akár három különböző néven is forgalmaznak. Jelen esetben az a OnePlus Pad Go jelent meg Oppo Pad Neo néven, amit már láthattunk ugye OnePlus név alatt és Oppo Pad Air2-ként is megjelenni. De említhető a OnePlus Pad is, ami az Oppo Pad 2-ként is elérhető néhány piacon.

Azt leszámítva, hogy a logót lecserélték és a készülékházat átszínezték, másban nem nyúltak hozzá a már meglévő tablethez. Ugyanaz a 11,4 hüvelykes IPS LCD panel található az eszközben, mint a már említett másik kettőben. A felbontás is változatlan (2408 x 1720 pixel), ahogy a frissítés is (90 Hz). A készülékház, a 33 wattos töltési sebesség és a 8000 mAh-s akkumulátor és a MediaTek Helio G99-es rendszerchip sem cserélődött le.

Az Oppo Pad Neo az a kínai Oppo Pad Air2, ami a OnePlus Pad Go, csak megint más néven
Az Oppo Pad Neo az a kínai Oppo Pad Air2, ami a OnePlus Pad Go, csak megint más néven (forrás: Notebook Check) [+]

A táblagéphez készül okos tok, elérhető 6 vagy 8 GB LPDDR4x memóriával és 128 GB UFS 2.2-es tárhellyel, a több RAM-mal szerelt modellben van 4G/LTE modem is, a másikban csak egy Wi-Fi 5-ös egység. Malajziában került az Oppo Pad Neo először piacra 1199 maláj ringgites áron, ami 89 ezer forintnak felel meg. Ez jóval magasabb a kínai árnál, ahol ugyanez a hardverkonstrukció 63 ezer forintnyi jüan, de nagyjából megegyezik az indiai árral. Valószínűleg Európában az eszköz Oppo márkanév alatt nem kerül majd forgalomba, de OnePlus Nord tabletként, esetleg OnePlus Pad Go néven még viszontláthatjuk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés