Három Samsung óra vált One UI-ra

A Galaxy Watch, a Gear S3 és a Gear Sport is megkapja a termékeken átívelő Samsung felületet.

A One UI-ban az a jó, hogy nem csak mobilokra korlátozott: elérhető tabletekre, összehajtható eszközökre és okosórákra is. A Galaxy Watch Active már ezzel a felülettel érkezett, igaz: lünetta nélkül. A VentureBeat szerint most eljött az idő három régebbi modell esetében, hogy friss UI-t kapjon.

A Galaxy Watch is One UI-ra vált
A Galaxy Watch is One UI-ra vált [+]

Név szerint a Gear S3-ról, a Gear Sportról és a Galaxy Watchról van szó, a frissítés pedig új óralapokat és Samsung Health funkciókat is elhoz. Emellett az akkumulátoros üzemidő is javulhat.

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Galaxy Watch Active - gyűrű nélküli kapcsolat

    A Samsung okosórája megint egy kicsit kiforrottabb, kicsit precízebb, de lényegesen karakterszegényebb lett a lünetta elhagyásával. Cserébe sokkal kisebb az egész.

  • Samsung Galaxy Watch - időtálló

    A koreai gyártó új néven régi okosóráját tökéletesítgeti, ami gyorsabb, takarékosabb, szívósabb és többet tud, bár még mindig nem dolgozik össze az okostelefonnal tökéletesen.

  • Samsung Gear Sport - új körrekord

    Radikális változások helyett a Gear Sport olyan apró előrelépéseket hoz, mint az 5 ATM minősítés az úszáshoz és a hölgyeknek kedvezőbb, karcsúbb kialakítás.

  • Samsung Gear S3 - második kör

    A Gear S3 továbbviszi az elődmodell érdemeit, a tekerőgyűrű további funkciókkal bővült, az ergonómia és a megjelenés kifinomultabbá vált, nem utolsó sorban pedig a hardver is fejlődött.

Hirdetés