Három Sony kapott szoftverfrissítést

Az Xperia 5 II, 10 II és L4 tulajdonosok örülhetnek az új verziónak, ám a leglátványosabb ugrás a Google-féle biztonsági frissítés ugrása.

Nem mondhatjuk, hogy a Sony Xperia L4-re ne férne volna rá a frissítés, hiszen kétéves Android főverzióval tesztelhettünk szeptemberben, ám a várva várt szoftverugrás továbbra sem aktuális, a készülékre érkező 57.0.A.2.258 build számú frissítés ugyanis csak az októberi biztonsági pakk.

Xperia L4
Xperia L4 [+]

Hasonlóan októberi biztonsági frissítést kapott az Xperia 5 II, ez egyébként 58.0.A.22.21 build számon fut, ám hivatalos changelog híján a Reddit és az XDA fórumainak felhasználói nyilatkozataira támaszkodhatunk, ami alapján gyorsabb ujjlenyomat-olvasást és jobb 4G-lefedettséget tapasztaltak a tulajdonosok.

[+]

Az Xperia 10 II friss csúcsmodellként jóval feszesebben kapja a verziókat, az októberiről egyből novemberire frissült, 59.0.A.8.45 az utolsó build szám.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Előzmények

  • Sony Xperia 10 II - forma-terv

    Úgy tűnik, a Sony még mindig dizájnban a legerősebb. A hagyományos formaterv, a prémium kialakítás, a csorbítatlan kijelző és a képarány miatt szinte kompaktnak érződő kivitel még mindig nagyon vonzó. De...

  • Sony Xperia 1 II - kettőt fizet, egyet kap

    A Sony friss csúcsmobilja méregdrága, van pár hiányossága, külsejével és 4K HDR paneljével mégis odacsap.

  • Sony Xperia 10 - aránytalan

    Formai szempontból újratervezés történt, ami rengeteg előnnyel és legalább ugyanannyi kényelmetlenséggel jár, de a kisebb Xperia 10 még így is szép lett. Csak kiforratlan és nagyon drága.

Hirdetés