Három új BlackBerry modell érkezhet

Arról már beszámoltunk, hogy nagy valószínűség szerint a jövőben a TCL (az ő fennhatóságuk alá tartozik az Alcatel) gyártja majd a BlackBerry készülékeket, bár hogy pontosan mi és hogy zajlik majd, arról nincs bővebb információ. Arról viszont igen, hogy elvileg három új modell is érkezhet, melyeket egyelőre Neon, Argon és Mercury kódnéven fejlesztenek.

Hirdetés

Az első a Neon, ami a felszereltségből kiindulva a középkategóriában landolhat, hiszen 5,2 hüvelykes, Full HD felbontású kijelzővel, a legendás kanadaiak által tervezett billentyűzettel, valamint Snapdragon 617 chipsettel kerülhet forgalomba (alant látható egy kép, eléggé hasonlít az Idol 4-re, nemde?).

BlackBerry Neon (?)
BlackBerry Neon (?)

Az alkalmazások futtatását 3 gigabájt RAM segíti, adattárolóból pedig 16 gigabájt jut, ezen, vagy a microSD-n kell majd elférnie a 13 megapixeles kamerával készített fotóknak. Az energiaellátást a Quick Charge 2.0 kompatibilis, 2610 milliamperórás telep végzi (egyébként ezt a terméket korábban Hamburgnak hívták).

Az Argon már egy jóval komolyabb masina, hiszen 5,5 hüvelykes, QHD felbontású panellel, Snapdragon 820 lapkával, 4 gigabájtnyi rendszermemóriával, 32 gigabájtos tárhellyel, és 3000 milliamperórás akkumulátorral támad, hátlapján 21 megapixeles kamerával, alul USB Type-C csatlakozóval.

BlackBerry Mercury (?)
BlackBerry Mercury (?) [+]

A Mercuryról is lehet már pár dolgoz tudni, ilyen, hogy az előlapján egy 3:2-es képarányú, 4,5 inches, 1080p-s képernyőt lehet érintéssel vezérelni, alatta pedig teljes értékű klaviatúra található. Belül Snapdragon 625-ös SoC-re, 3 gigabájt RAM-ra, 32 gigabájtos tárolóegységre lehet számítani, a fotózást a 18 megapixeles fényképező feladata, az jó üzemidőről pedig a 3400 milliamperórás energiaforrás gondoskodik.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés