Hatalmas rézhűtő került a ROG Phone II-be

Zack természetesen az Asus gamer készülékét is szétkapta. A szellőzés inkább dekoráció, a hőelvezető viszont komoly.

Az Asus ismét erős ajánlatot tett le az asztalra a ROG Phone II formájában. A készülék sokkal nagyobb lett, mint az elődmodell, aminek köszönhetően egy 6000 mAh-s akksi is elfért benne, amit Zack az idén látott legnagyobb telepként konstatált. A Snapdragon 855+ mellett viszont komolyabb hűtést is szükséges volt integrálni. Ami szemmel láthatóan nem a szellőzőrács lesz.

A készülék belsejébe utat engedő fém panel jobbára esztétikai funkcióval bír, mivel egyrészt semmiféle kapcsolata nincs az alaplappal, másrészt főleg plasztikból épül fel és csak a külső felület fém. Cserébe érdekes lehet, hogy mondjuk fél év használat után mi mindent találna Zack a készülékházban. Rezgőmotorból most is kettő jutott a precízebb haptikus visszajelzés érdekében, a rendszert pedig legnagyobb részben a kijelző mögötti réz kamra hűti, amiben folyadék ugyan nincs, de terjedelmes felületet biztosít, ami érződik is a teljesítményen.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

  • ASUS ROG Phone II - túlnövi a feladatot

    Reneszánszukat élik a játékra kihegyezett mobilok, a ROG márkanevet működtető ASUS-tól pedig el is várjuk, hogy komolyan vegyék a műfajt: de vajon tényleg ez ma a legjobb gamer mobil?

  • IFA 2019: Megjött a ROG Phone II Európába

    A gamer okostelefon második generációját Ázsiában mutatták be először, az európai premiert Berlinben tartotta az ASUS.

  • ASUS ROG Phone bemutató

    Hamarosan itthon is lehet majd kapni, úgyhogy egy előzetes próbán már járt nálunk a tajvani gyártó gamer telefonja. És volt honnan meríteni.

Hirdetés