Hatalmas teleppel és szokatlan kamerával érkezik a Mi 11 Pro

A kisebbik Xiaomi csúcsmobil 2390 mAh-s, a nagyobbik 2485 mAh-s akkumulátorral járt a 3C-nél minősítő teszten.

Több gyártó is a lehető leghamarabb elő kíván rukkolni 2021-es csúcskészülékével, és úgy tűnik, a legnépszerűbb hardveres csúcsválasztás, a Snapdragon 888 készen áll a bevetésre. Persze tudjuk jól, hogy a nagy erő nagy felelősséggel fogyasztással jár, ehhez pedig a telepméretnek is igazodnia kell, és a Playfuldroid hitelesnek tűnő akkumulátorinformációkhoz jutott.

A Mi 11 lehetséges formája, védőtokba rejtve
A Mi 11 lehetséges formája, védőtokba rejtve (forrás: AnTuTu)

A kínai Compulsory Certification of China, vagyis a 3C a Mi 11 és a Mi 11 Pro akkumulátorát vizsgálta be 2390, illetve 2485 mAh kapacitással – a dolog nem elírás, egyszerűen arról lehet szó, hogy a gyorsabb töltés érdekében a két modell egy nagyobb helyett kettő kisebb telepet pakol a házba, együttesen 4780 és 4970 mAh minimális kapacitást elérve. A tipikus érték 5000 mAh körül lehet.

A Mi 11 pro
A Mi 11 pro (forrás: AnTuTu)

Két védőtokos renderkép is befutott az AnTuTu jóvoltából, amely iPhone 11-re hasonlító kameraelrendezést prognosztizál a Mi 11 hátlapjára és szokatlan, L-alakú lencsekiosztást a Pro esetében – az inspirációt talán A vezércsel című, nagyszerű sorozat adta. A furcsa elrendezést talán a periszkópos kamera indokolja, amelyet tervezési okokból esetleg a készülék tetejére szánhat a Xiaomi – ezek persze nem hivatalos renderek, így nem tekinthetők véglegesnek.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés