Határ a csillagos ég!

Ha önmagában valaki nem érezné kellőképpen a luxust és exkluzivitást, amit a készülékre nyomott Apple logó képvisel, a Legend Helsinkitől kérhet színarany, drágakövekkel és különleges állati bőrökkel bevont készüléket. A legdrágább alapmodell mindössze nagyjából két és félszer kerül annyiba, mintha besétálnánk az első márkaboltba és vásárolnánk egy mezei 512 GB-os iPhone XS Maxot. A 256 GB-os persze olcsóbb. 200 euróval.


[+]

Ezért cserébe a kínai tradíció ihlette Lu kivitel színtiszta 24 karátos arannyal, igazgyönggyel, vörös és hagyományos gyémántokkal, igény szerint egzotikus bőrbetétekkel vásárolható meg potom 4050 euróért, ami nagyjából 1 millió 300 ezer forintnak felel meg. Viszont, ha a kézzel készített alapmodell nekünk nem felel meg, bármilyen egyéni módosítást kérhetünk egyéni árszabás ellenében. A luxusmatériákba épített iPhone-okhoz 24 karátos aranyba foglalt AirPods és bőrtok is jár. A legszerényebb megoldás a 256 GB-os iPhone XS is csak kicsit kevesebb, mint egymillió forint. A kollekció a galériában tekinthető meg.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

  • Apple iPhone XS - kerül, amibe kerül

    A nulladik perctől hatékonyan működő, tökéletesen összerakott, akárcsak az elődje. Örülni a dual SIM-nek, az IP68-nak és az elképesztő erejű hardvernek lehet, a magas ár pedig csak afféle velejáró.

  • Az iPhone-vásárlókat az Xs Max érdekli

    Elindult az új iPhone-ok első értékesítési hulláma, a leggyorsabb vásárlók a nagy modellt részesítik előnyben.

Hirdetés