30-án jön az Xperia, de ki az a Johnny X?

A Sony Ericsson ma hivatalos sajtóközleményben tudatta, hogy a régóta várt Xperia X1 szeptember 30-tól lesz megvásárolható az Egyesült Királyságban, Németországban és Svédországban, majd azt követően még az év vége előtt Európa más országaiban, valamint Ázsia és Latin Amerika nagy részén is elérhetővé válik. Magyarországon ennek megfelelően még az év vége előtt piacra kerülhet hivatalosan, ugyanakkor Észak-Amerikában, Kínában és Oroszországban csak a jövő év során jelenik meg. A Sony Ericsson Xperia X1 hivatalos megjelenéséig tartó visszaszámlálást a Sony Ericsson egy élő, nemzetközi internetes közvetítéssel kezdi szeptember 15-én, magyar idő szerint 14:00 órakor. A közvetítésben szerepel majd először a Johnny X című reality-thriller első epizódja. A regisztrálók az élő közvetítésen túl kérdéseket is feltehetnek személyesen az Xperia X1 termékmenedzserének, Magnus J Anderssonnak. Regisztráció: www.sonyericsson.com/premiere.

A Johnny X sorozat egy fiatalemberről szól, aki amnéziában szenved, és apró mozaikdarabkákból próbálja összerakni személyiségének elveszett darabjait. Az interneten megtekinthető thriller kilenc részből áll, középpontjába pedig az Xperia X1 képességei kerülnek. A történetből kiderül, hogy Johnny X hogyan próbálja felfedezni eltűntnek hitt személyiségét. Miközben versenyfutásban van az idővel, az Xperia X1 újabb és újabb funkcióit hívja segítségül. Az epizódok szeptember 22-től, hétfőn, szerdán és pénteken tekinthetőek meg a www.sonyericsson.com/Johnnyx oldalon, míg a sorozat előzetese a www.whoisjohnny-x.com weboldalon található.

Az Xperia X1 a gyártó első prémium Windows Mobile 6.1 alapú okostelefonja, mely egyik igazi különlegessége a 3x3 panelből álló kezelőfelülete, melyre kattintva a funkciók gyorsan és könnyen elérhetőek. A 3 hüvelykes 800x480 képpontos kijelző, GPS vevő, HSDPA és HSUPA adatátvitel, Bluetooth és WLAN modul, valamint az íves QWERTY csúszka rendkívül különlegessé teszi a 110x53x16,7 milliméteres és 158 grammos rozsdamentes acélba burkolt Sony Ericsson Xperia X1 készüléket. További információ a www.sonyericsson.com/x1 oldalon.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés