Hétfőn startol el a HTC One M9

Sok minden nem változott külsőleg: a HTC One M9-et akár össze is lehetne téveszteni elődjével,  a One M8-cal. Ez persze nem feltétlenül baj, a tajvaniak csúcskészülékei ugyanis évek óta pályáznak a legszebb okostelefon díjára, és a One M9 sem lóg ki a sorból. A HTC-nél idén is inkább a belsőre koncentráltak, így az 1080p-s kijelző mögött a villámgyors Snapdragon 810-es lapkakészlet végzi a munka zömét, az Adreno 430-as IGP és 3 gigabájt RAM társaságában. Ugyancsak fontos előrelépés a 20 megapixeles hátlapi kamera, míg az UltraPixel technológia ezentúl az előlapon virít.

A készülék már hétfőtől megvásárolható lesz hazájában, Tajvanon, és rövidesen számos másik piac is csatlakozik, a későbbiekben pedig a szolgáltatói kínálatban is felüti a fejét a fémházas csúcsmasina. A 32 gigabájtos tárolóval felszerelt One M9 Tajvanon 693 dollárba fog kerülni kártyafüggetlenül (kb. 200 ezer forint), a 64 gigabájtos kiszerelés pedig 756 dollárba (220 ezer forint). A magyarországi árakról egyelőre nincs információnk, mindenesetre a One M9 nálunk is elstartolhat még ebben a hónapban.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

  • O-ó, elejtettem a HTC One M9-et!

    Sebaj, a HTC kicseréli, legalábbis az USA-ban. A One M9 Plus nem, az Uh-oh névre keresztelt szolgáltatás viszont bemutatkozott az Egyesült Államokban.

  • Holnaptól kapható a One M9 hazájában

    Úgy tűnik, hogy a HTC gyorsan javította a szoftveres bakikat, így csak néhány napot csúszik a One M9 értékesítésének kezdete.

  • Elstartolt a HTC One M9

    Tajvanon már kapható, az USA-ba pedig április 10-én érkezik a HTC legújabb fémházas csúcskészüléke, amely a visszajelzések szerint fontos szoftveres frissítőcsomagot kapott.

  • Távozik a HTC egyik vezető dizájnere

    Jonah Becker egy évig volt a dizájnért felelős egyik kulcspozícióban, most elhagyja a tajvani mobilgyártót. Ez a héten a második felső vezetést érintő változás.

Előzmények

Hirdetés