Hivatalos képen a Meizu Pro 6

Azok után, hogy a tegnapi napon bemutatkozott a kedvező árazású M3 Note, a Meizu most a következő termékével kapcsolatban próbálja meg felcsigázni a nagyérdeműt. A Pro sorozat legújabb tagjáról van szó, ami Pro 6 néven debütál a hírek szerint, és abszolút a felső kategóriát erősíti majd. Az elméletileg májusban megjelenő mobilról egy képet is nyilvánosságra hozott a kínai gyártó, ami nagyjából megfelel azoknak, amiket eddig láthattunk.


[+]

Az elődmodellhez képest jóval agresszívebb külsőt kapott a telefon, az antennák elrendezése is megváltozott, és nem a hátlapon, hanem a home gombban található az ujjlenyomat-olvasó. A kiszivárgott, idei évre tervezett termékportfólió leírása szerint a Pro 6 elejére egy 5,7 hüvelykes, 1080p felbontású kijelző kerül, belül pedig 4 vagy 6 gigabájt RAM-ra, 32 gigabájtos adattárolóra és MediaTek Helio X25 chipsetre kell számítani. Fényképezni a 21 illetve 5 megapixeles kamerákkal lehet majd. Az árazásról egyelőre nincs még információ, ám kétség sem fér hozzá, hogy a konkurensek alá fog vágni a vállalat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

  • Bemutatkozott a Meizu Pro 6

    Az új készülék bejelentése előtt rengeteg előzetest láthattunk, ám most végre fény derült a teljes specifikációra és néhány hivatalos kép is megtekinthető.

Előzmények

Hirdetés