Hivatalos: kétórás pénzvisszatérítés a Play Áruházban

A Play Áruházban eddig is létezett egy opció egy-egy alkalmazás vagy játék árának visszatérítésére, amennyiben a felhasználó azt záros határidőn belül kérte. A korábbi 15 perc azonban kapcsolattól függően néha arra sem volt elég, hogy mondjuk egy kövérebb játék feltelepüljön, de kipróbálni sem nagyon lehet egy-egy komolyabb tételt ilyen rövid idő alatt. Ezt a Google is belátta, és a nyáron már tesztelte a hosszabb visszatérítési időt.

Két órára nőtt a visszatérítési ablak a Play Áruházban.

Mostantól már hivatalosan is két órája van a felhasználónak egy-egy telepíthető tartalom törlésére és a visszatérítés kérésére a vásárlás pillanatától számítva, ami persze a fejlesztőknek már sokkal kevésé jó hír, akad ugyanis jó pár rövid, de ütős játék, amit végig lehet vinni ennyi idő alatt. A felhasználóknak mindenesetre jóval több ideje jut eldönteni, hogy a megvásárolt tartalom megéri-e az árát. Érdemes megjegyezni, hogy egy tétel esetében csak egyszer van mód visszatérítést kérni, ugyanazon alkalmazás esetében másodjára már nincs mód a pénz visszakérésére.

Azóta történt

  • Itt a Play Store 5.0

    Megérkezett a Play Áruház friss, 5.0-ás verziószámú változata, amely újabb Material Design stílusú elemeket és átmeneteket kapott.

Előzmények

Hirdetés