Hivatalos promóció a Mate 10-ről

A Huawei Mate sorozat következő modellje október 16-án kerül bemutatásra Münchenben, addig viszont még rengeteg idő van információmorzsákat elszórni, vagy a konkurencia megfelelő kategóriában induló példányaival pimaszkodni. A Huawei hivatalos ausztrál Twitter oldalán tette közzé a kettős kamerarendszerrel szerelt termékpalettát, amelynek természetesen a Mate 10 is tagja lesz. A renderkép nem különösebben részletes, a vertikális elrendezésű kettős kamerarendszer azonban egyértelmű.

A #beyondthegalaxy egészen félreérthetetlenül a minap bemutatott, mellesleg azért igen erős versenytársra, a Samsung Galaxy Note8-ra utal. És egészen biztos, hogy a Huawei nem a bemutató technikailag és tényszerűleg későbbi időpontjára célozgat. A legfrissebb információk alapján úgy tűnik, hogy a gyártó megtartja a hagyományos kijelzőkialakítást és képarányt a Mate 10 esetében, a Mate 10 Pro viszont jó eséllyel 18:9-es, a Huawei által EntireView néven bejegyeztetett megjelenítőt kap.

Azóta történt

  • IFA 2017: 10 nm-es alapokon érkezik a Kirin 970

    A legújabb Huawei HiSilicon chipset a mesterséges intelligenciát helyezi előtérbe, de grafikus és adatátviteli oldalról is komoly előrelépést ígér. A Mate 10 használja majd először.

  • Rendervideón a Huawei Mate 10

    A CompareRaja és az OnLeaks közölte a közelgő Huawei csúcsmasina 3D-s modelljét, belső információk alapján megalkotva.

Előzmények

Hirdetés