Hirdetés

Hogy is lesz akkor az a hátlap?

A Meizu 16s-hez két újabb render érkezett, ezúttal a hátlapról. A kamerák elrendezése azonban eltér, a márkajelzés pedig kétféle pozícióban látható.

A Meizu 16s kialakításáról elég sok információ kering közkézen. A Meizu 16th és 16th Plus főleg azt tudta a tavaly megszokott csúcshardver mellett, hogy teljesen sík, ívek nélküli 6 és 6,5 hüvelykes AMOLED panelt kapott beépített ujjlenyomat-olvasóval, amit semmiféle sziget vagy lyuk nem tört meg. A nélkülözhetetlen készségek még éppen elfértek a maradék felső káván, amivel kellemesen hagyományos, mégis modern formatervet kínáltak. Az idei, valószínűleg Snapdragon 855-tel szerelt variáns sem óhajt változtatni a koncepción, viszont a Meizu 16s kávái még keskenyebbek lesznek.


[+]

Jó hír, hogy csak annyira, hogy az előlapi kamera, a beszédhangszóró és a szenzorok még éppen odaférjenek. A hátlapról eddig nem nagyon volt szó, feltételeztük a tavalyival megegyező elrendezést, a legújabb nem hivatalos renderek viszont átpakolták a kettős kamerarendszert és a jellegzetes kör alakú LED segédfényt a bal felső sarokba. A márkajelzést meg először a hátlap felső harmadába vízszintesen, a másik képen pedig a bal alsó sarokba vertikálisan. Akármit is kezdenek a hátlappal, elvileg már lesz NFC, ami sokkal érdekesebb fejlemény.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés