Honor 6 Plus előzetes érkezett

A Huawei által életre hívott, ám saját márkaként működő Honor termékcsalád nem csak Ázsiában népszerű, a remekül árazott Honor 6 nálunk is igencsak jól szerepel, így sokan várják a készülék nagyobb képernyős Plus verzióját, amelyet december 16-án jelentenek be a Kínai Népköztársaságban.

A Honor 6 Plus a hírek szerint 5,5 hüvelykes Full HD-s megjelenítővel, Kirin 925-ös SoC-vel, Mali-T628-as GPU-val és 3 gigabájt RAM-mal érkezhet, ám az igazi különlegességet a kétkamerás hátlapi elem fogja nyújtani. A rendszerrel várhatóan elérhető lesz az utólagos fókuszválasztás, de más szoftveres extrák is érkezhetnek a fenti képességekhez kapcsolódva.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Előzmények

  • Honor 6 - becsületbeli ügy

    Új márkát hozott létre a Huawei, Európában és hazánkban is kapható már a Honor 6, ami újfajta értékesítési modellel próbál vásárlókat szerezni. És erre minden esélyük meg is van.

  • Több tiszteletet a Huawei-nek, itt a Honor!

    Berlinben mutatta be a gyártó azt a két készüléket, amelyek egy új brand első modelljei. A Honor 6 és a 3C már Ázsiában debütáltak, Európában is nélkülözik a telefonok a Huawei nevet.

  • Huawei Ascend Mate 2 4G - ultramaraton

    Kipróbáltuk a Huawei második generációs phabletjét, az Ascend Mate 2 4G-t, amely óriás kijelzővel, tabletes akkumulátor kapacitással, LTE-támogatással és középkategóriás árcédulával robbanthat.

Hirdetés