Honor 6X – sztereó kamerával

Az elmúlt időben Kína hírközlési felügyelete vívta ki magának a bejelentés előtt álló modellek legbiztosabb forrásának járó címet, hiszen a forgalmazási engedélyek megszerzését követően a készülékek legfontosabb adatai mellett azok fotóit is elérhetővé teszi. A Huawei legújabb csúcsmobilját szintén a TENAA leplezte le, mely különös módon visszatér az LG, HTC és Sharp által korábban már kudarcosnak ítélt sztereó képalkotáshoz. Az sem kizárt persze, hogy a hátoldalon található 8 megapixeles kamerapár a HTC One M8-hoz hasonlóan különleges képhatások elérésére született, bár az elrendezésük alapján sokkal inkább feltételezhető a 3D fotók és Full HD videók rögzítésének lehetősége.

Az 5,5 hüvelykes, 1080 × 1920 képpontos kijelzővel szerelt Honor 6X más fronton is meglelhetősen erős ajánlatnak tűnik, hiszen a hátlap alatt 1,8 GHz-es nyolcmagos processzor dübörög 3 GB operatív memória és microSDXC kártyával bővíthető 32 GB belső tárhely társaságában. A repertoárból nem hiányzik a Kínában is egyre népszerűbb 4G LTE adatátviteli technológia sem, mely mellé ráadásul még egy infravörös távvezérlő is került. Az Android 4.4.4 KitKat operációs rendszerrel érkező, 7,5 milliméter vastag Huawei Honor 6X elsőként a China Mobile és a China Unicom kínálatában lesz elérhető.

Azóta történt

  • December 16-án jöhet a Honor 6 Plus

    A Huawei cégcsoporthoz tartozó, de önállóan működő Honor márka következő készüléke december közepén kerülhet bejelentésre két darab hátlapi kamerával.

Előzmények

  • Mobilarena TV: Yes, Your Honor 6

    Tegnap hivatalosan is megjött Európába, ma pedig már be is tudjuk mutatni a Huawei által életre hívott márka új modelljét, a 8 magos processzoros és Full HD kijelzős Honor 6-ot.

  • Több tiszteletet a Huawei-nek, itt a Honor!

    Berlinben mutatta be a gyártó azt a két készüléket, amelyek egy új brand első modelljei. A Honor 6 és a 3C már Ázsiában debütáltak, Európában is nélkülözik a telefonok a Huawei nevet.

  • Honor 4X – belépő szint a maximumon?

    Méretes HD kijelzővel, 64 bites processzorral, 2 GB operatív memóriával és LTE modemmel debütálhat a Huawei mélyen árazott kétkártyás okostelefonja.

  • A Huawei Honor 4X is a TENAA-nál járt

    Felbukkant a TENAA oldalán a Huawei Honor 4X, amely a Kínai Népköztársaságban rendkívül alacsony árával hódíthat.

Hirdetés