Honor 80 Pro Flat Display néven futott be az új Honor 80 Pro modell

A képek alapján csak az előlapi kamera különbözteti meg az eredeti 80 Pro-tól, de több változtatást is eszközöltek.

A Honor hozzácsapott még egy modellt a 80-as szériához, így a Honor 80, 80 Pro, 80 SE és GT mellett még egy Pro verzió is választható, ahogy a neve is mutatja, sík kijelzővel. Azért nem ennyire szimpla a helyzet, Honor 80 Pro Flat Display Edition nem csak a Honor 80 Pro ívelt kijelzőjét nélkülözi, de a dupla előlapi kamerarendszerről is le kell mondani.


[+]

A panel mérete is kisebb valamivel, a 32 megapixeles szingli szenzor így egy 6,67 hüvelykes, de továbbra is 120 Hz képfrissítésű, viszont sztenderd FHD+ felbontású OLED panelben ücsörög. A Snapdragon 8+ Gen 1-es szett maradt, de be kell érni az alacsonyabbra skálázott verzióval. A 66 wattos gyorstöltés adott is adott, marad a 160 megapixeles főkamera is, de csak egy 8 és egy 2 megapixeles egység kíséri.

A Pro megjelölést nyilván a hátlapi dizájn dizájn és a lapkakészlet miatt látták indokoltnak, mert a specifikáció többi részét tekintve ez inkább az alapmodellhez áll közelebb. A Honor 80 Pro Flat Display Edition egyetlen memóriakonfigurációval (8/256 GB) 198 ezer forintnak megfelelő jüanért választható.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés