Új funkciókat kapott a Honor Pad 9

Biztonsági patch, új alkalmazások és teljesítményjavulás ígérete a friss MagicOS csomagban.

A hétvége során nem csak a Honor Magic6 Pro kapott frissítést a gyártótól, hanem a mellette bemutatott Honor Pad 9 táblagép is. Az Android 13-as táblagép főverziót ugyan nem váltott, és az egy beígért update a jövőre tekintve továbbra is gyenge, mivel még a teszteszköz itt van a szerkesztőségünkben, telepítettük rá a 715 MB-os 7.2.0.117-es frissítést. Ez, ahogy a csatolt képen is látható tartalmazza a Honor saját dokumentumszerkesztő alkalmazását és zenelejátszóját, a Játékkezelő funkciót, valamint javítja a kamera teljesítményét. Emellett pedig a Google által kiadott 2024. februári biztonsági csomag is benne van.

(forrás: Mobilaréna) [+]

A Játékkezelő igényli az internetelérést és a táblagépen tárolt alkalmazások listájához való hozzáférést, a dokumentumok és a zenelejátszó pedig a helyi fájlok elérését kéri a működéshez. A Honor saját dokumentumkezelője képes szöveges doksit, táblázatot vagy diavetítést létrehozni, valamint PDF-et készíteni az előbb említett dokumentumtípusokból és fényképből. Plusz lehet meglévő PDF-eket egyesíteni vagy felosztani a segítségével. Adott a felhasználó előtt a lehetőség a dokumentumok rendszerezésére és Honor-azonosítóval lehet szinkronizálni is eszközök között a mentetteket.

A Honor Dokumentumok alkalmazás, benne a diaszerkesztő megnyitvaA Honor Dokumentumok alkalmazás, benne a diaszerkesztő megnyitvaA Honor Dokumentumok alkalmazás, benne a diaszerkesztő megnyitva A Honor Dokumentumok alkalmazás, benne a diaszerkesztő megnyitva (forrás: Mobilaréna) [+]

A zenelejátszó egyszerűen csoportosítja a lokálisan tárolt fájlokat, van dalszöveget megjelenítő fül, és lehet hanghatásokat beállítani. Van elalvás időzítő és lehet lejátszási listákat, kedvenceket létrehozni. A Játékkezelő bármilyen játékprogram elindításakor automatikusan indul a háttérben, a kijelző sarkából behúzható menüből éri el a felhasználó. Itt létrehozható gyors képernyőkép vagy indítható képernyőfelvétel, bekapcsolható gyorskapcsolóval a ne zavarj mód, illetve állítható a teljesítmény kiegyensúlyozott és játékorientált között. A funkció a GPU Turbo fejlesztést használja, működése megegyezik a Honor telefonokon a MagicOS 7.2-ben már elérhetővel.

A Honor Zenelejátszó alkalmazásaA Honor Zenelejátszó alkalmazásaA Honor Zenelejátszó alkalmazásaA Honor Zenelejátszó alkalmazása A Honor Zenelejátszó alkalmazása (forrás: Mobilaréna) [+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Előzmények

Hirdetés