Hirdetés

Hordható okostelefont demózott a Lenovo

A karperecként viselhető okostelefon lehet a következő lépés a Lenovo szerint.

A Lenovo az éves Global Tech World '23 keretén belül mutatta be a Motorola brand alatt megalkotott koncepciókészüléket, amit olyan flexibilis pOLED panellel szereltek fel, ami lehetővé teszi, hogy karperecként viseljük a csuklónkon. A 6,9 hüvelykes, FHD+ felbontású, hajlítható megjelenítővel szerelt készülék textil hátlapot kapott, a kezünkre pedig egy fém karperechez, valószínűleg mágnesesen rögzítve tudjuk felapplikálni.

A készülék egyébként tetszés szerint hajtogatható bizonyos korlátokon belül, így képes megállni a saját lábán is, a felhasználói felület pedig szemmel láthatóan alkalmazkodik a megváltozott formátum(ok)hoz. A Motorola a felhasználói élményt a Razr 40 Ultra külső megjelenítőjéhez hasonlította, ami szintén képes teljesértékű androidos alkalmazásokat futtatni az adott kijelzőformátumhoz alkalmazkodó méretben és elrendezéssel.

[+]

A formát és a funkciót, ami ebben az esetben az esztétikumra is kiterjed a generatív mesterséges intelligencia modellt alkalmazó MotoAI hozza szinkronba, például egyedi háttérrel és alkalmazkodó rendszertémával, amit tetszőleges, mondjuk kép formában rögzített minta alapján hoz létre például az öltözékünkkel harmonizáló rendszermegjelenést. Csak oda ne csapjuk az asztal sarkához. A nagy nyelvi modellekre épülő, lokálisan futó (nem felhő alapú) MotoAI természetesen nem csak divatkiegészítő, számos felhasználói élményt fokozó és kényelmi funkció alapját képezi a beszédfelismeréstől kezdve a szövegalkotáson át, az egyéni felhasználói szokásokon alapuló optimalizálásig. Mint általában.

Előzmények

  • Motorola Razr 40 Ultra - jó volt a terv

    Nagyobb az új Razr külső kijelzőjének képátlója, mint az első iPhone-é volt. A vízállóság korlátozott, a belső kijelzőben ott az árok, egy kézzel kinyitni nehézkes. De tölt vezeték nélkül. Megéri?

Hirdetés