HSDPA notebookok a Fujitsu-Siemenstől

A LIFEBOOK P7230 azoknak a sokat utazó üzletembereknek készült, akik a lehető legtöbb funkciót szeretnék igénybe venni egyetlen kompakt és könnyű noteszgépen belül. Ennél a célcsoportnál az optimális hatékonyság érdekében a hosszú akkumulátor-üzemidő, valamint a gyors és egyszerű Internet-csatlakozás is fontos követelmény.

A LIFEBOOK P7230 jelenleg a legkisebb és legkönnyebb modulhelyes noteszgép a piacon. A második akkunak és az integrált Eco gombnak köszönhetően akkumulátor-üzemideje akár egy teljes munkanapra is megnövelhető. Az Eco gomb segítségével ki lehet például kapcsolni az optikai meghajtókat és ezzel párhuzamosan a képernyő fényereje is csökkenthető.

A mobil internetes hozzáférést a LIFEBOOK P7230 integrált WLAN, Bluetooth és UMTS/HSDPA (illetve 2007 őszétől UMTS/HSUPA) technológiái támogatják. A beépített kamera és a legmodernebb LED-es háttérvilágítással ellátott 10,6 hüvelykes szélesvásznú kijelző kivételes videókonferencia-képességeket nyújt.

Dieter Herzog, a Fujitsu Siemens Computers infrastruktúra-termékekért felelős alelnöke a következőket fűzte a bejelentéshez: „Nálunk már majdnem minden sokat utazó kolléga rendelkezik olyan noteszgéppel, amelynek segítségével bárhonnan rácsatlakozhat a belső hálózatra. Az ő tapasztalataik alapján fejlesztettük ki ezt az új noteszgépet. A LIFEBOOK P7230 felhasználói a funkcionalitás és a forma tökéletes összhangját élvezhetik.”

LIFEBOOK P7230 műszaki adatok:

Azóta történt

Hirdetés