Hivatalosnak tűnő fotók szivárogtak ki a HTC Desire 628-ról

Tavaly ősszel, csendben mutatkozott be a HTC Desire 728, a tajvani gyártó középkategóriás, elsődlegesen ázsiai piacokra szánt phabletje. Most épp ennek a mobilnak bukkant fel a kisebb variánsa azonos lapkakészlettel, de több memóriával. A Desire 628 állítólag 5 hüvelykes, 720 x 1280 pixel felbontású kijelzőt kap, az előlapon BoomSound hangszórókkal találkozhat még az érdeklődő. A műanyagból készült, unibody ház alatt 2200 mAh kapacitású akkumulátor, nyolcmagos Cortex-A53 processzorral ellátott MediaTek MT6753 lapka, 32 gigabájtos bővíthető tárhely és 3 gigabájtnyi RAM kapott helyet.

A formavilágot már ismerjük egy ideje.
A formavilágot már ismerjük egy ideje. [+]

A hátlapjára 13 megapixeles, f/2.0 apertúrájú lencsével ellátott kamera kaphat helyet, míg a szelfik 5 megapixelben készülhetnek. A mobil dual SIM-es, áráról és megjelenési időpontjáról azonban még semmit nem tudni.  A fotók alapján fekete/piros és fehér/kék színekben jelenik meg, ám a formavilág szinte biztosan nem sokkol senkit, a középkategóriában nem először láthatunk hasonlót a HTC-től.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Előzmények

  • Csendben mutatkozott be a HTC Desire 728

    Legújabb készülékét nem a berlini IFA-n, hanem a Kínai Népköztársaságban leplezte le a HTC. Az ok egyszerű: Ázsiára koncentrálhat a Desire 728.

  • HTC Desire 620G Dual SIM - súlyos eset

    A Desire 620-at már teszteltük, a mai alany azonban nem csak kétkártyás, de lapkakészletében is eltér az alapmodelltől, négy helyett ugyanis nyolc processzormag dolgozik benne.

  • HTC Desire 620 - méretes közepes

    Középkategóriás újdonság érkezett a tajvani gyártótól, amely kellemes szolgáltatásokat kínál, csak mindezt egy eléggé méretes házba csomagolták.

Hirdetés