HTC One M8 – Harman/Kardon kiadásban is

A Sprint Wireless és a HTC New Yorkban mutatta be a One M8 zene szerelmeseinek szánt változatát, mely az eredetei modellnél hatvanszor több hanginformáció reprodukálására képes, 192 kHz-es 24 bites digitális-analóg átalakítóval érkezik. A tömörített digitális hanganyagok jobb minőségű lejátszásáról a Harman/Kardon Clari-Fi hangzásjavító megoldása gondoskodik majd, de az alapcsomag része a Harman/Kardon AE-S fülhallgató is, mely a mély és magas tartományban egyaránt kiemelkedő dinamikatartományt biztosít. A HTC One M8 Harman/Kardon Edition vásárlói számára további kedvezmény, hogy 399 helyett 99 dollárért juthatnak hozzá a Harman/Kardon Onyx Studio hangszóróhoz is, mely szintén prémium hangzást ígér.

Az exkluzív kiadás a hátoldali gravírozástól eltekintve minden más paraméterében megegyezik az eredeti modellel, így 5 hüvelykes Full HD kijelzővel, 4 megapixeles UltraPixel kamerapárossal, 2,3 GHz-es Snapdragon 801 processzorral és 2 GB RAM-mal érkezik, természetesen fém burkolatban. A hat hónapnyi ingyenes Spotify srtreaming zenei eléréssel kecsegtető HTC One M8 Harman/Kardon Edition ára nettó 680 dollár lesz, melyet az amerikai Sprint Wireless ügyfelei 24 havi kamatmentes részlettel előleg nélkül is elvihetnek.

Azóta történt

  • Készül a One M8 „Prime”

    Fürgébb processzorral, több operatív memóriával és QHD megjelenítővel szerelt csúcsmodell készül a HTC boszorkánykonyhájában.

  • HTC M8 Ace – a Galaxy S5 ellen

    Június első napjaiban debütálhat a HTC One M8 mérsékeltebb árfekvésű „plasztikruhás” kiadása.

  • HTC M8 Ace – beárazva

    Kínában százhétezer forintnak megfelelő áron debütálhat a HTC csúcsmodelljének műanyag burkolatú kiadása.

Előzmények

  • HTC One M8 - One, aki duplán szereti

    A tajvaniak legújabb zászlóshajója még fémesebb külsőt kapott, ráadásul már duál kamerával rendelkezik, és a szteró hangszóró is fejlődött.

  • Mobilarena TV: One-nak még csodák

    Mai adásunkban egy újabb nagyágyút, a HTC One M8-at mutatjuk be. A tekintetvonzó fém külső, a bivalyerős hardver mellett két hátlapi kamera képezi a repertoár részét.

Hirdetés