Frissítette a Huawei csúcskategóriás fülhallgatóját

Bemutatták a FreeBuds Pro 3-at, októbertől árulják Európában.

Az okosórák — Watch GT 4 és Watch Ultimate Gold Edition — mellett a Huawei frissítette a FreeBuds Pro terméket is. A Huawei által kínált TWS fülhallgatók között a csúcsváltozatot képviseli a FreeBuds Pro, a harmadik generációs fülhallgató pedig úgy tudjuk, október 18-án érkezik az európai piacra, 200 eurós / 180 angol fontos áron. A hazai megjelenésről és a magyar árról egyelőre nincs információnk.

Külsejét tekintve a FreeBuds Pro 3 nem sokban különbözik a FreeBuds Pro 2-től, de kisebb lett például a hordozó/töltő tok, illetve az új fülhallgató szárán van egy nyomógomb, mellyel parancsok adhatók. Maradt a száras kialakítás és a szilikonharangokkal a hallójáratba illeszkedő forma. A nyomógomb mellett maradt az érintőfelület is a szárakon.

Segíti a parancsbevitelt a száron található új gomb
Segíti a parancsbevitelt a száron található új gomb [+]

Az elődmodellnél bevált két meghajtós hangkeltő is maradt, a Huawei szerint tökéletes hangképzésre képes a FreeBuds Pro 3 mind a magas, mind a mély hangtartományban. Támogatott az LDAC és az L2HC 2.0-s Hi-Res Bluetooth hangkodek, valamint megvan a több eszközös csatlakozást lehetővé tevő multipont is.

A hangkeltő felépítése nem változott az elődhöz képest
A hangkeltő felépítése nem változott az elődhöz képest [+]

Van állítható EQ, és van aktív zajszűrés is a fülhallgatóban, utóbbi változott. A Huawei szerint sikerült az új Pure Voice 2.0 és Intelligent Dynamic ANC 3.0 névre keresztelt rendszerekkel a mikrofonoknak és az algoritmusoknak mind zenelejátszás, mind hanghívás közben sokkal jobban izolálni és elfojtani a háttérzajokat. Pontos adatok nem hangzottak el, a Huawei a prezentáción annyit mondott, 50%-kal jobb élményt ad a FreeBuds Pro 3 repülőn vagy vonaton ülve.

Huawei FreeBuds Pro 3 szürke színben [+]

Az elődben leginkább az üzemidőt kritizáltuk, ez valamennyit javult, de továbbra is inkább az átlagos szinten van. Egy töltéssel 6,5 órányi működést ígér a Huawei, a tokkal együtt pedig 31 órányi üzemidőt ígérnek. A FreeBuds Pro 3 három színben — zöld, fehér és ezüstös szürke — lesz elérhető.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés