Huawei Vision: 3,7 hüvelykes kijelző 9,9 milliméterben

A ZTE és a Huawei már az év elején bejelentették, hogy idén az alacsony árfekvésű modellek mellett felsőbb mezőnybe szánt ajánlatokkal is piacra kívánnak lépni, melyek a technokrata réteg számára is versenyképes alternatívát jelenthetnek. A frissen leleplezett Huawei Vision ugyan nem fogja elcsábítani a Samsung Galaxy S II potenciális vásárlóit, ám megfelelő árazás esetén a középmezőnyben könnyedén tarolhat. A 3,7 hüvelykes kapacitív multitouch érintőkijelzővel felvértezett mindössze 9,9 milliméter vastag és 120 grammos készülék 720p felbontású HD anyagok rögzítésére alkalmas, LED villanóval ellátott 5 megapixeles kamerát, GPS, WLAN (802.11b/g/n) és Bluetooth 2.1 modult, 1 GHz-es Qualcomm MSM8255 processzort, 512 MB RAM-ot, 2 GB belső tárhelyet, microSDHC kártyafoglalatot, RDS FM rádiót és 1400 mAh kapacitású akkumulátort kapott. A szeptemberben piacra kerülő alumíniumba csomagolt Huawei Vision előre telepített Angry Birds, Asphalt 6: Adrenaline, Order & Chaos Online és Guerrilla Bob HD játékokkal is kedveskedik.

Azóta történt

Előzmények

  • Huawei IDEOS X5 - jó az irány

    A Huawei előre tör a középkategóriában, a mai tesztalanyunk esetében a kellemes hardveres specifikációk mellé igen jó ár társul. Új ár-érték bajnokot avatunk?

  • Huawei U8650 Sonic - semmiképp sem sün

    Egész pályás letámadás a Huawei-től, megint egy androidos telefon, megint jó áron. És még csak most kezdenek bedurvulni.

  • Huawei Ideos X3 - Ideális?

    Tesztalanyunkban az árbajnok U8500 utódját tisztelhetjük, amely az alacsony ár mellett hiányosságokkal is kecsegtet. Vajon sikerült kijavítani az előd hibáit?

  • Huawei Sonic: Gingerbread és NFC

    A piac legolcsóbb NFC modullal ellátott Android 2.3 Gingerbread alapú készülékét mutatta be a Huawei.

Hirdetés