Idén a Realme is részt vesz az IFA-n

Az európai piacon is egyre elterjedtebb brand most először látogat Berlinbe, bár az élmény nem lesz ugyanolyan, mint a megelőző években.

Az Európában és a hazai piacon is egyre stabilabb Realme a végsőkig készült a barcelonai Mobile World Congressre, Covid ide vagy oda, a rendezvényt viszont végül lemondta a szervező. Mint utóbb kiderült, nem tette rosszul. Az IFA szintén elmarad, de csak a látogatók számára. A rendezvény zártkörűen, kizárólag a sajtó és a gyártók részvételével zajlik, de egyelőre nem tudjuk pontosan, kik szándékoznak megjelenni és kik maradnak távol.

A Samsung például nem jön, bár hivatalosan ezt még nem erősítették meg, a koreai gyártó valószínűleg kihagyja a rendezvényt. A Realme viszont ott lesz Berlinben, ahol végre lesz szerencsénk nem hömpölygő, strukturálatlan tömegben megtekinteni az idei felhozatalt. A sajtónapok után mindig döbbenetes élmény szembesülni a tömeggel. Alapvetően persze élvezetes a forgatag, kivéve, ha pont köztünk és a cél között tömörül, mi pedig igyekeznénk. Úgyhogy idén akadályfutás nélkül tekinthetjük meg, reméljük minél többek között a Realme újdonságait, készüljenek bármivel is Európa egyik legpatinásabb expójára.

Előzmények

  • Realme 6 Pro - az optimum

    Kicsivel 100 ezer forint fölött már rengeteg, valóban jól használható középkategóriás mobil érhető el, éles a verseny, de a Realme nem vall szégyent.

  • Realme X50 Pro 5G - vágyak kontra realitás

    Óriási offenzívába kezdett a Realme, a középkategóriában a 6-ossal tettek le ütőképes ajánlatot, a csúcsmodellek között ezt a feladatot az X50 Pro szeretné megoldani.

  • Realme 6 - piaci HATás

    A Realme komoly márkajelenlétet szeretne kiépíteni, a 6-os modell pedig tökéletesen alkalmas a feladatra.

  • Realme 6i - művészet lemeríteni

    Borsot törne a Realme a Redmi orra alá, és bár a méretes panel HD felbontással szerénykedik, épp ez garantálja a fenomenális üzemidőt. Mégsem kerek a történet.

Hirdetés