Idol X utód 5,7 hüvelykes kijelzővel

A TCL Alcatel a februári Mobile World Congress során mutatta be termékpalettájának legerősebb tagját, mely 5 hüvelykes Full HD megjelenítőjével, 1,5 GHz-es négymagos processzorával és 13 megapixeles kamerájával a piacvezető gyártók csúcsmodelljeivel is könnyedén versenyre szállt, felszereltség és dizájn terén egyaránt. A relatíve nyomott áron piacra dobott One Touch Idol X utódja várhatóan még magasabbra teszi majd a mércét, hiszen a legfrissebb beszámolók szerint 5,7 hüvelykes, szinte keret nélküli megjelenítővel rendelkezik majd. A Kínában TCL N3, a világ más régióiban pedig Alcatel One Touch N3 márkanév alatt piacra kerülő modell más paramétereiről egyelőre nincs információ, de várhatóan processzor terén sem marad majd el az év végi konkurensektől.

Azóta történt

  • One Touch Hero – hathüvelykes óriás

    Full HD kijelzővel és négymagos processzorral szerelt óriásmobilt mutatott be az Alcatel, melyhez E Ink vagy LED kabát és piko-projektor is elérhető lesz.

  • TCL N3 – a legkisebb óriás?

    Szinte perem nélküli hathüvelykes kijelzővel, bivalyerős akkumulátorral és négymagos processzorral érkezik a TCL-Alcatel legújabb csúcsmobilja.

  • Sajtóképen a One Touch Idol X+

    Idő előtt napvilágot látott a februári Mobile World Congress során leleplezésre kerülő Alcatel csúcsmodell első hivatalos fotója.

  • Kínában debütál az Idol X+

    Mérsékelt áron kerül piacra a TCL-Alcatel nyolcmagos processzorral és Full HD kijelzővel felvértezett okostelefonja.

Előzmények

Hirdetés