IFA 2015: Vitrinek mögé zárták a 23 karátos arany Watch Urbane Luxe-ot

A gyártók elég hamar felismerték, hogy a fitnesz- és okoskütyük tudása önmagában mit sem ér, a küllemmel is hódítani kell, és ma nagyjából két fő csapásirány létezik: az egyik a sportos, fiatalos, színes megjelenést preferálja, a másik pedig a klasszikus, luxus órákat próbálja felidézni. Az Android Wear típusú Watch Urbane az egyik legszebb darab volt eddig is, bár saját Watch variációival a Huawei is nagyon komolyat alkotott, azt meg mindenki kívülről fújja, hogy Apple Watchból is létezik méregdrága kiszerelés.

Vitrinek mögött is mutatós az LG Watch Urbane Luxe
Vitrinek mögött is mutatós az LG Watch Urbane Luxe [+]

Az LG is csatlakozott ehhez a prémium kategóriához a 23 karátos aranyból készült Watch Urbane Luxe-szal (bizony, manapság már az okoskütyüknek is soktagú neve van), és az 1200 dolláros, azaz nagyjából 340 ezer forintos ketyere annyira magas árkategóriát képvisel, hogy az LG vitrinek mögé zárta a két darab kiállított modellt, hogy az ujjlenyomatoktól és a szőrős és szőrtelen csuklóktól megóvja.

A Watch Urbane Luxe 23 karátos arany variánsa limitált darabszámban, igen drágán lesz elérhető
A Watch Urbane Luxe 23 karátos arany variánsa limitált darabszámban, igen drágán lesz elérhető [+]

A Luxe mindenesetre kameratávlatból is nagyon jól néz ki, és alighanem ebből a limitált darabszámú típusból is fogy majd nem egy darab, úgyhogy folytatódhat a verseny azon vásárlók kegyeiért, akik egy használt vagy új autó áráért hajlandóak okoskütyüket vásárolni.

Az IFA 2015-re való kijutásunkat az Alcatel One Touch támogatta.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés