Hirdetés

IFA 2019: Megjött a Jabra Elite 75t

Ami értelemszerűen a 65t utódja, s mivel a vásárlók és a szakmai is kedvelte, ezért a Jabra nagyon igyekezett nem elrontani az újdonságot.

A Jabra kábé egy éve lépett piacra az Elite 65t-vel, amivel elnyerte a felhasználók tetszését. Ezért aztán érdekes volt, hogy az utód milyen fejlesztéseket kapott úgy, hogy továbbra is egy vezeték nélküli megoldásról van szó, amely a gyártó szerint még az elődnél is kényelmesebb és stabilabban ül a fülben.


[+]

Elég sok, tényszerű változtatást eszközöltek. Egyrészt a Jabra Elite 75t 20%-kal kisebb, mint elődje, pedig az sem volt egy ormótlan termék. Ennél sokkal fontosabb, hogy az üzemidő 50%-kal nőtt, 7 és fél órát működik egy töltéssel, a tartódoboz összesen 28 órányi használatot garantál további három feltöltéssel. Magán a dobozon pedig kicserélték a csatlakozót Type-C-re. Elvileg a közeljövőben vezeték nélküli töltésre is alkalmas tartót is terveznek piacra dobni.


[+]

Az Elite 75t a Jabra zaj- és szélszűrési algoritmusával igyekszik a beszélgetési hangminőséget javítani, ehhez négy mikrofont használ. A termék IP55-ös szabványnak megfelelő védelemmel van ellátva, továbbra is tudja kezelni a különböző hang alapú asszisztens szolgáltatásokat (Siri, Google, Alexa), a cég szerint októbertől lesz kapható, ám kicsit magasabb árszinten (199 dollár), mint amennyit az elődmodellért kértek.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Jabra

Azóta történt

Előzmények

  • Jabra Elite 65t és Active 65t teszt

    Megbízható márkától divatos és kedvező árú, kellemes hangfekvésű fülhallgatókat próbáltunk ki, és bár nem tökéletes, de jól használható eszközöket ismertünk meg bennük.

Hirdetés