Hirdetés

IFA 2022: Lemosható sportfülest hozott az LG

A Tone Free Fitet elég egy edzés után kivenni a fülből és folyóvízzel leöblíteni, semmi baja nem lesz tőle.

Ugyan a mobilos piacról kilépett az LG, de mobilos kiegészítőket továbbra is készítenek, a Tone Free vezetékmentes sztereó fülhallgató vonaluk pedig új tagokkal bővült múlt hónapban, az IFA-n pedig már láthattuk is az új eszközöket, azok a kiállítással egyidőben piacra is kerültek. A T90-es csúcsmodell ránézésre egyszerű, a fehér vagy fekete színű, száras kialakítású kütyü minimalista, a fényes felület viszont szinte borítékolható, hogy karcolódni fog és hosszabb használat után nem lesz olyan elegáns, mint újkorába.

LG Tone Free T90 fehér színben.LG Tone Free T90 fehér színben. LG Tone Free T90 fehér színben. [+]

A 230 eurós induló ár annyira már nem az, ezért cserébe viszont komplex szolgáltatáscsomag jár, erről a bemutatón írtunk. Amit az LG az IFA-n demózott, az a hordtok Bluetooth-átjátszóként való használata, valamint a fejkövető Dolby Atmos hangzás. Előbbihez jár a kábel is a dobozban, utóbbi pedig bármilyen Dolby Atmos tartalommal működik telefonról.

LG Tone Free T90 gumiharang nélkül és az orvosi minősítésű szilikonból készült gumiharanggal.LG Tone Free T90 gumiharang nélkül és az orvosi minősítésű szilikonból készült gumiharanggal. LG Tone Free T90 gumiharang nélkül és az orvosi minősítésű szilikonból készült gumiharanggal. [+]

Ami izgalmasabb, az a 2022-es Tone Free Fit TF8-as sportfülhallgató. Az IP67-es minősítésű kialakításával a fülhallgató bírja a vizet, az LG szerint edzés után elég a csap alatt tartva lemosni és utána lerázni. Ide kattintva megnézhető videónk arról, hogy mindezt miként demózta a dél-koreai cég. Arra azért figyelmeztettek, hogy mosógépbe ne kerüljön, illetve állóvízbe nem szabad tenni.

LG Tone Free Fit TF8
LG Tone Free Fit TF8 [+]

A TF8-as rendkívül könnyű és kényelmes a kialakítása, a hordtok, akárcsak a T90 esetén, itt is használható Bluetooth transzmitterként, a belsejében pedig UV-fényes tisztítólámpa található, ami a gumiharangokra kerülő baktériumokat és egyéb organizmusokat hivatott elpusztítani.

A TF8-as tokja is képes Bluetooth átjátszóként dolgozni. A tok viszont nem vízálló!
A TF8-as tokja is képes Bluetooth átjátszóként dolgozni. A tok viszont nem vízálló! [+]

A sportfüles is kínál aktív zajszűrést, viszont valamivel gyengébbet, mint a csúcsmodell. Szárak nincsenek rajta, vannak viszont cserélhető méretű gumiszárnyak, melyek a stabilitást szolgálják. Színopció egyedül a fekete, rajta zöld csíkkal, az ár pedig 199 euró.

Utazásunkat a Yettel Magyarország támogatta.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés