IFA 2023: Műholdas strapamobil jön az Ulefone-tól is

Az Armor 23 Ultra a cég első olyan mobilja, amely kétirányú műholdas adatkommunikációra alkalmas.

Az Ulefone is elhozta Berlinbe az újdonságait, ezek közül a leginkább érdekesnek az Armor 23 Ultra tűnik. Ennek elsősorban az az oka, hogy az Ulefone is úgy döntött, hogy műholdas képességekkel vértezi fel a készüléket, amely már ebben a hónapban piacra is léphet, ám a kétirányú műholdas adatátvitel majd csak decembertől lesz elérhető. Ezért erről bővebben nem lehet még tudni (ki a szolgáltató, mennyibe fog kerülni), de a hardveres oldal adott.


[+]

A MediaTek Dimensity 8020-as chispet köré épülő mobil 6,78 inches, 120 Hz-es, Full HD felbontású IPS kijelzőt kapott, alapból 12 GB RAM-mal és 256 GB belső tárhellyel kényeztet, de ez lehet 24 GB és 512 GB is. Plusz a microSD, mert azzal is lehet bővíteni. Android 13 fut rajta, természetesen szokás szerint megfelel az IP68/69K és a MIL-STD 810H szabványoknak is. Az előlapon a kijelző körül bőséggel akad káva, ennek ellenére a szelfikamera a kijelzőben található, felbontása 50 megapixel.


[+]

A hátlapra négy kamerát tettek. 50 megapixelt tud a főkamera és az ultraszéles, 8 megapixelt pedig a telés modul, illetve van még egy 64 megapixeles éjjellátó modul is. Az akkumulátor 4950 mAh-s, 120 wattos vezetékes és 50 wattos vezeték nélküli töltést tud felvenni, ami a strapamobilok világában kiemelkedően jó érteknek számít. Az ujjlenyomat-olvasó az oldalsó gombban kapott helyet, a microSD bővítést pedig két nanoSIM mellett is meg lehet oldani. Egyelőre a pontos árat még nem tudjuk, de pillanatnyilag ez az Ulefone csúcsmodellje 5G-vel, műholdas opcióval és villámgyors töltéssel, szóval nem lesz túlságosan olcsó, de amint elérhető, biztosan fent lesz az ár a gyártó hivatalos oldalán.

Azóta történt

Hirdetés