Igazi streamer telefon lesz az Infinix Zero 30 5G

Tervezi mindezt a középkategóriában. A készülék elsősorban a kameraképességekre fókuszál, főleg az előlapi lehetőségekre.

Az Infinix errefelé nem kimondottan ismert, bár volt néhány emlékezetes alakításuk, például az iparág legnagyobb töltésteljesítménye 260 wattal idén márciusban, de rendre előállnak komolyabb szelfikamerákkal felszerelt készülékekkel is, mint az Infinix Zero 30 5G előzménye, az Infinix Zero 20, ami 60 megapixeles, autofókuszos, optikailag stabilizált előlapi szenzort kapott, 1440p 30 fps maximális felbontással és képkockaszámmal.

[+]

Az Infinix Zero 30 5G erre tesz rá egy lapáttal az 50 megapixeles szenzorral, ami szintén kap OIS-t és autofókuszt, az önvideókat viszont már 4K 60 fps minőségben rögzítheti, akinek arra van igénye. Ezt leszámítva középkategóriás készülékről beszélünk valamelyik témába vágó Dimensity szettel, 12 GB dedikált RAM-mal és akár 9 GB virtuális kiegészítéssel 256 GB belső tárhellyel. Egyéb információ egyelőre nincs, csak egy IP53-as minősítésre vonatkozó adat. Mindenesetre az már most egyértelmű, hogy egyéncentrikus tartalomkészítésre remek eszköznek ígérkezik, egyes források alapján 250 dollár körüli áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés