Így is erős lett a Samsung kagylótelefonja

A Samsung továbbra is készít úgynevezett kagylótelefonokat, ráadásul a csúcskategóriában. A TENAA adatbázisában regisztrált készüléknél picit jobb, a Weibós informátor várakozásainál viszont kissé szerényebb felszereltséggel mutatta be a legkevésbé szem szerény megnevezésű Leadership 8 nevű, meglehetősen mutatósnak tűnő eszközt. Snapdragon 835 és 6 GB RAM nincs, van cserébe minden, amit egy hagyományos okostelefontól is elvárnánk ezen a szinten.


[+]

A vélhetően ázsia-exkluzív Leadership 8 végül Snapdragon 821-el dolgozik 4 GB rendszermemória és 64 GB belső tárhely mellett. A külső és a belső kijelző egyaránt 4,2 hüvelykes, FHD (!) felbontású Super AMOLED, előbbi természetesen Always-on-Display képességgel. A 130,2 x 62,6 x 15,9 milliméteres alumínium házba bepasszíroztak egy vezeték nélkül is tölthető 2300 mAh-s telepet, valamint a hátsó részre egy ujjlenyomat-olvasót.


[+]

A készüléken helyet kapott egy konfigurálható extra fizikai kezelőgomb, szolgáltatások terén pedig alkalmas a Samsung Pay rendszer használatára, adott a Biztonságos Mappa és az S Voice, a Bixby viszont lemaradt. A kamerák is kitűnő specifikációval rendelkeznek: a hátlapi egység egy f/1,7 rekeszértékű, 12 megapixeles szenzort rejt, míg a szelfikamera 5 megapixelt tud f/1,9-es apertúra mellett. A csúcskagyló árát viszont sajnos még nem árulták el.

Előzmények

Hirdetés